Kuzgun 15.Bölüm 2.Fragmanı Dila Kuzgun Büyük Savaş Kim kazanacak

Star Tv'nin dizisi Kuzgun 15.Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı yeni bölümde Dila kuzgun savaşında kim kazaancak. baabsının ölümü sonrası Dila ile Kuzgun ilk kez karşı karşıya gelirler Kuzgun 15.Bölüm 2.Fragmanı yayında

Kuzgun 15.Bölüm 2.Fragmanı Dila Kuzgun Büyük Savaş Kim kazanacak
Yayın Tarihi: 18.05.2019 23:38:00

Star Tv'nin yeni dizisi Kuzgun 15.Bölüm 2.Fragmanı yayınlandı. yeni bölümde heyecan dorukta başrollerini Burcu Biricik  Barış Arduç  Hatice Aslan  Emel Dede Baran Akbulut  Caner Şahin Ahsen Eroğlu Settar Tanrıöğen  Levent Ülgen  Aytek Şayan  İpek Erdem  Ahmet Varlı Akdere  Ferit Kaya Derya Beşerler  Emir Ali Doğrul  Hande Dilan Hancı  Su Burcu Yazgı Coşkun  Yiğit Çakır  Nisa Sofiya Aksongur  Metehan Parıltı Erdal Küçükkömürcü Haydar Köyel, Bahar Kerimoğlu  Burak Uyanık  gibi usta isimlerin paylaştığı kuzgun dizisinin yeni bölümünde neler olacak.

Kuzgun dizisinin yeni bölümünde Dila Baabsının katili oluyor. Dila bu duruma Kuzgunun sebep olduğunu öğrenince bir kez daha yıkılır. ve Kuzgun ile ilk kez karşı karşıya gelirler. ve bir kez daha birbirlerini tehdit ederler. Dila Babasına karşılık Kuzgundan Behram Adıvarı ister. kuzgun ise dedesini dilaya vermek istemez.

yeni bölümde Dila babasının katili olan Kuzgundan intikam almak için düğmeye basar. ve Dila Behram Adıvarın en büyük düşmanı olan Şerefle masaya oturucakmı?Kuzgun Dilaya ona ihanet etiğini söleyince Dilanın tepkisi ne olacak.

Kuzgun Dilanın polis ile çalıştığını ona söleyince Dilanın tepkisi ne olacak. Nefeslerin tutulduğu Kuzgun dizisinin yeni bölümünde neler olacak. Kuzgun 15.yeni bölümü kendi günü saatinde Star tv ekranlarında olaacktır.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR