Kuzgun dizisinde roller belli oldu! Barış Arduç ve Burcu Biricik büyük ters köşe yapacak

Kiralık Aşk’tan sonra merakla yeni projesi beklenen Barış Arduç ve 8. Gün dizisi kısa süren Burcu Biricik, birlikte ilk kez rol alacakları Kuzgun dizisiyle ekrana dönüyorlar. İşte Kuzgun dizisiyle ilgili tüm detaylar...

Kuzgun dizisinde roller belli oldu! Barış Arduç ve Burcu Biricik büyük ters köşe yapacak
Yayın Tarihi: 4.01.2019 11:51:00

Son olarak Kiralık Aşk dizisiyle ekranlarda boy gösteren Barış Arduç, yeni dizisi Kuzgun'daki partneri Burcu Biricik geçtiğimiz günlerde instagram sayfalarından yeni dizileri Kuzgun'un duyurusunu yaptılar.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Bahadır İnce'nin üstleneceği, senaryosunu Özlem Yılmaz, Anıl Eke ve Burcu Görgün'ün kaleme aldığı Kuzgun dizisinin başrollerinin karakterleri de belli oldu.


Peş peşe romantik komedi projelerinde oynayan Barış Arduç, bu kez Burcu Biricik ile başrolünü paylaşacağı Kuzgun dizisinde farklı bir karakterle izleyicilerin karşısına çıkacak. Barış Arduç, Kuzgun dizisinde polis olan babası Yusuf Cebeci’nin intikamını almak için 20 yıl bekleyen "Kuzgun" karakterine hayat verecek.

Kuzgun, çocuk yaşlarda ailesinden koparıldıktan sonra "Akça" adıyla başka bir kimlikle yaşamıştır. Korumalık yapan Kuzgun, babasının ve yaşayamadığı çocukluğunun intikamını almak için İstanbul’a dönmeye karar verir.

Güçlü hikâyesiyle dikkat çeken Kuzgun dizisinde Burcu Biricik ise Kuzgun’un çocukluk aşkı Dila Bilgin’e hayat verecek. Avukatlık yapan Dila ile Kuzgun’un yolları yıllar sonra yeniden kesişecek.

Aksiyon sahneleriyle dikkat çekecek olan Kuzgun dizisinde sık sık Dila ve Kuzgun’un çocukluk yıllarına da yer verilecek. Aşk ve intikam dolu bir hikayeyle ekranlara gelecek Kuzgun dizisinin, ilk bölümleri ise Ürgüp'te başlayacak. 

Çekimleri tüm hızıyla devam eden Ay Yapım imzalı Kuzgun dizisi çok yakında Star TV'de!






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR