Kuzgun dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı! Etkileyici bir hikaye geliyor

Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Kuzgun'un ilk tanıtımı yayınlandı. Ay Yapım imzalı Kuzgun dizisinin ilk tanıtımı çok beğenildi. İşte detaylar...

Kuzgun dizisinin ilk tanıtımı yayınlandı! Etkileyici bir hikaye geliyor
Yayın Tarihi: 28.01.2019 10:18:00

Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik'in paylaştığı, Kuzgun'un ilk tanıtımı yayınlandı.

Star TV'de ekranlara gelecek Kuzgun dizisinin ilk tanıtımı büyük ses getirdi. 

Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla bir hayli merak edilen Kuzgun dizisi ilk tanıtımıyla izleyicilerden tam not aldı. 

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Bahadır İnce'nin üstleneceği, senaryosunu Özlem Yılmaz, Anıl Eke ve Burcu Görgün'ün kaleme aldığı Kuzgun dizisi Star TV'de ekranlara gelecek.



Kadrosunda Hatice Aslan, Levent Ülgen, Bahar Kerimoğlu, İpek Erdem, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu,Baran Akbulut, Erdal Küçükkömürcü, Haydar Köyel ve Settar Tanrıöğen gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kuzgun dizisinin ilk tanıtımı dün akşam yayınlandı.

Ay Yapım imzalı Kuzgun dizisinde, babaları (Yusuf ve Rıfat) polis olan Kuzgun ve Dila'nın engellerle sınanan aşkı ekrana taşınacak. Aşkları çocuk yaşlarda başlayan iki karakterin sık sık geçmişlerine de Kuzgun dizisinde de yer verilecek. 




Kuzgun ilk tanıtımda, Kuzgun’un "Benim adım Kuzgun. Ölümüm üç gün, yeniden doğmam yirmi yıl sürecek. Kurt kışı geçirir ama yediği ayazı unutmaz. Ben de unutmadım. Ben, Akça Kuzgun. Geri döndüm" ve Dila’nın da Kuzgun’a "Çocukluğum gibi kokuyorsun" demesi izleyenleri oldukça meraklandırdı.

Henüz yayın günü ve saati belli olmayan Kuzgun dizisinin Salı akşamları ekranlara gelmesi bekleniyor.

İlk tanıtımı yayınlanan Kuzgun dizisi, Şubat ayında Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.

Videodan Kuzgun ilk tanıtımı izleyebilirsiniz...

İşte Kuzgun ilk tanıtım:






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR