Kuzgun dizisinin kadrosu iyice şekillendi! Bomba gibi bir oyuncu kadrosuyla geliyor

Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Kuzgun'un hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Ay Yapım imzalı Kuzgun dizisine altı oyuncu daha katıldı. İşte o isimler...

Kuzgun dizisinin kadrosu iyice şekillendi! Bomba gibi bir oyuncu kadrosuyla geliyor
Yayın Tarihi: 17.01.2019 12:55:00

Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik'in paylaştığı, Star TV'de ekranlara gelecek Kuzgun dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor.

Son olarak usta oyuncu Levent Ülgen'in dahil olduğu Kuzgun dizisine altı bomba isim daha katıldı. Kuzgun dizisinin kadrosuna son olarak; Hatice Aslan, Bahar Kerimoğlu, İpek Erdem, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu ve Settar Tanrıöğen dahil oldu.

Ay Yapım imzalı Kuzgun dizisinde, babaları (Yusuf ve Rıfat) polis olan Kuzgun ve Dila'nın engellerle sınanan aşkı ekrana taşınacak. Aşkları çocuk yaşlarda başlayan iki karakterin sık sık geçmişlerine de Kuzgun dizisinde de yer verilecek. 

Kuzgun dizisinde Dila'nın annesi Sultan'ı Bahar Kerimoğlu, üvey annesi Şermin'i İpek Erdem, babası  Rıfat'ı ise Levent Ülgen oynayacak


Kuzgun dizisinde; Kuzgun'un annesi Meryem'i Hatice Aslan, Kuzgun'un kardeşi Kartal'ı Caner Şahin, Kuzgun'un kız kardeşi Kumru'yu ise Ahsen Eroğlu canlandıracak.

Kuzgun dizisinin önemli karakterlerinden biri olan terzi Derviş'e ise Settar Tanrıöğren hayat verecek.

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Bahadır İnce'nin üstleneceği, senaryosunu Özlem Yılmaz, Anıl Eke ve Burcu Görgün'ün kaleme aldığı Kuzgun dizisi Star TV'de ekranlara gelecek.

Merakla beklenen Kuzgun dizisi, Şubat ayında Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR