Kuzgun dizisinin minik yıldızları belli oldu

Star TV'nin merakla beklenen Ay Yapım imzalı yeni dizisi Kuzgun'da Barış Arduç ve Burcu Biricik'in küçüklüklerini canlandıracak olan minik oyuncular belli oldu.

Kuzgun dizisinin minik yıldızları belli oldu
Yayın Tarihi: 15.01.2019 12:19:00

Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik'in paylaştığı, Star TV'de ekranlara gelecek Kuzgun dizisinin minik yıldızları belli oldu. 

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Bahadır İnce'nin üstleneceği, senaryosunu Özlem Yılmaz, Anıl Eke ve Burcu Görgün'ün kaleme aldığı Kuzgun dizisinde Barış Arduç ve Burcu Biricik'in küçüklüklerini canlandıracak olan minik oyuncular belli oldu. 

Barış Arduç'un çocukluğunu canlandırması için Metehan Parıltı ile anlaşıldı. Burcu Biricik'in çocukluğuna hayat vermesi için ise Nisa Sofiya Aksongur ile anlaşma sağlandı.

Ay Yapım imzalı Kuzgun dizisinde, babaları (Yusuf ve Rıfat) polis olan Kuzgun ve Dila'nın engellerle sınanan aşkı ekrana taşınacak. Aşkları çocuk yaşlarda başlayan iki karakterin sık sık geçmişlerine de Kuzgun dizisinde de yer verilecek. 




Öte yandan Star TV'de ekranlara gelecek Kuzgun dizisinin ilk bölümleri Ürgüp'te çekilmeye başlandı. Fakat hikayenin devamı için çekimler İstanbul'da devam edecek. 

Barış Arduç, Kuzgun dizisinde polis olan babası Yusuf Cebeci’nin intikamını almak için 20 yıl bekleyen "Kuzgun" karakterine hayat verecek.

Kuzgun, çocuk yaşlarda ailesinden koparıldıktan sonra "Akça" adıyla başka bir kimlikle yaşamıştır. Korumalık yapan Kuzgun, babasının ve yaşayamadığı çocukluğunun intikamını almak için İstanbul’a dönmeye karar verir.

Güçlü hikâyesiyle dikkat çeken Kuzgun dizisinde Burcu Biricik ise Kuzgun’un çocukluk aşkı Dila Bilgin’e hayat verecek. Avukatlık yapan Dila ile Kuzgun’un yolları yıllar sonra yeniden kesişecek.

Merakla beklenen Kuzgun dizisi, Şubat ayında Star TV ekranlarında izleyiciyle buluşacak.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR