Kuzgun dizisinin yayın günü netleşti! Çarşamba rekabeti iyice kızışacak

Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Kuzgun'un yayın tarihi belli oldu. Çekimleri tüm hızıyla devam eden Kuzgun dizisi için heyecan dorukta... Peki Kuzgun dizisi hangi gün ekranlara gelecek? İşte detaylar...

Kuzgun dizisinin yayın günü netleşti! Çarşamba rekabeti iyice kızışacak
Yayın Tarihi: 7.02.2019 18:15:00

Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik'in paylaştığı, Kuzgun'un yayın tarihi belli oldu. Peki Kuzgun dizisi hangi gün ekranlara gelecek?

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Bahadır İnce'nin üstleneceği, senaryosunu Özlem Yılmaz, Anıl Eke ve Burcu Görgün'ün kaleme aldığı Kuzgun dizisi Star TV'de ekranlara gelecek. Peki Kuzgun dizisi hangi gün ekranlara gelecek?

Kadrosunda Hatice Aslan, Levent Ülgen, Bahar Kerimoğlu, İpek Erdem, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu,Baran Akbulut, Erdal Küçükkömürcü, Haydar Köyel ve Settar Tanrıöğen gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kuzgun dizisinin yayın tarihi netleşti. Peki Kuzgun dizisi hangi gün ekranlara gelecek?

Gerek yayınlanan tanıtımları gerek oyuncu kadrosuyla çok beğenilen Kuzgun dizisi heyecanla bekleniyor. Peki Kuzgun dizisi hangi gün ekranlara gelecek?

Kuzgun dizisi 13 Şubat Çarşamba akşamı başlıyor. Böylece Fox TV'nin Vurgun dizisinden sonra Kuzgun dizisi de Çarşamba yarışına dahil olacak...




Özellikle Sen Anlat Karadeniz, Diriliş Ertuğrul gibi oldukça başarılı dizilerle reyting yarışına girecek olan Kuzgun dizisinin aynı zamanda en büyük rakibi dün akşam başlayan Vurgun dizisi olacak.

Ay Yapım imzalı Kuzgun dizisinde, babaları (Yusuf ve Rıfat) polis olan Kuzgun ve Dila'nın engellerle sınanan aşkı ekrana taşınacak. Aşkları çocuk yaşlarda başlayan iki karakterin sık sık geçmişlerine de Kuzgun dizisinde de yer verilecek. 

Kuzgun dizisi 13 Şubat Çarşamba akşamı Star TV ekranlarında olacak...



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR