Kuzgun ne zaman başlayacak? Star TV'de hangi gün yayınlanacak

Star TV'nin merakla beklenen yeni dizisi Kuzgun'un yayın tarihi belli oldu. Çekimleri tüm hızıyla devam eden Kuzgun dizisi için heyecan dorukta. Peki Kuzgun ne zaman başlayacak? Star TV'de hangi gün yayınlanacak? İşte detaylar...

Kuzgun ne zaman başlayacak? Star TV'de hangi gün yayınlanacak
Yayın Tarihi: 1.02.2019 14:47:00

Başrollerini Barış Arduç ve Burcu Biricik'in paylaştığı, Kuzgun'un yayın tarihi belli oldu. Peki Kuzgun ne zaman başlayacak? Star TV'de hangi gün yayınlanacak?

Yapımcılığını Ay Yapım'ın, yönetmenliğini Bahadır İnce'nin üstleneceği, senaryosunu Özlem Yılmaz, Anıl Eke ve Burcu Görgün'ün kaleme aldığı Kuzgun dizisi Star TV'de ekranlara gelecek. Peki Kuzgun ne zaman başlayacak? Star TV'de hangi gün yayınlanacak?



Kadrosunda Hatice Aslan, Levent Ülgen, Bahar Kerimoğlu, İpek Erdem, Caner Şahin, Ahsen Eroğlu,Baran Akbulut, Erdal Küçükkömürcü, Haydar Köyel ve Settar Tanrıöğen gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kuzgun dizisinin yayın tarihi belli oldu. Peki Kuzgun ne zaman başlayacak? Star TV'de hangi gün yayınlanacak?

Etkileyici hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla bir hayli merak edilen Kuzgun dizisi heyecanla bekleniyor. Peki Kuzgun ne zaman başlayacak? Star TV'de hangi gün yayınlanacak?

Kuzgun dizisi bir değişiklik olmazsa 12 Şubat Salı akşamı Star TV ekranlarında başlayacak. 




Peki Kuzgun dizisinin konusu ne? Kuzgun dizisinde kim kimdir?

Ay Yapım imzalı Kuzgun dizisinde, babaları (Yusuf ve Rıfat) polis olan Kuzgun ve Dila'nın engellerle sınanan aşkı ekrana taşınacak. Aşkları çocuk yaşlarda başlayan iki karakterin sık sık geçmişlerine de dizide yer verilecek.

Kuzgun dizisinde Dila'nın annesi Sultan'ı Bahar Kerimoğlu, üvey annesi Şermin'i İpek Erdem, babası  Rıfat'ı ise Levent Ülgen oynayacak

Kuzgun dizisinde; Kuzgun'un annesi Meryem'i Hatice Aslan, Kuzgun'un kardeşi Kartal'ı Caner Şahin, Kuzgun'un kız kardeşi Kumru'yu ise Ahsen Eroğlu canlandıracak.

Kuzgun dizisinin önemli karakterlerinden biri olan terzi Derviş'e ise Settar Tanrıöğren hayat verecek.

Kuzgun dizisi bir değişiklik olmazsa 12 Şubat Salı akşamı Star TV ekranlarında başlıyor!




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR