Kuzgun neden final yaptı bitti? Yeniden başlar mı? Başka kanala geçer mi

Star TV'nin sevilen dizisi Kuzgun sürpriz bir kararla final yapacağını duyurdu. 16 Ekim çarşamba akşamı yani bu akşam yayınlanacak 21. bölümüyle ekranlara veda edecek olan Kuzgun neden final yapıyor? aranmaya başladı. Peki Kuzgun neden bitti? Yeniden başlar mı? Başka kanala geçer mi? İşte detaylar

Kuzgun neden final yaptı bitti? Yeniden başlar mı? Başka kanala geçer mi
Yayın Tarihi: 16.10.2019 13:19:00

Kuzgun neden final yaptı bitti? Yeniden başlar mı? Başka kanala geçer mi? her yerde aranmaya başladı. Star TV'nin iki sezondur ekranlara gelen Kuzgun dizisi her çarşamba ekranlara gelmeye devam ediyordu. Yapımını Ay Yapım'ın üstlendiği dizinin başrollerini Burcu Biricik ve Barış Arduç paylaşıyordu. Yeni sezonda kadrosuna Onur Saylak, Nilperi Şahinkaya gibi başarılı oyuncuları dahil eden dizinin reytingleri transferleri kadar iyi olmadı. İlk sezonda reytingleri ortalamının biraz üstünde olan Kuzgun yeni sezonda adeta çakıldı. Reytingleri toparlayamayan dizi için final kararı da gecikmedi.

Böylelikle Kuzgun 16 Ekim çarşamba akşamı yani bugün ekranlara gelecek 21. bölümüyle ekranlara veda edecek. Peki Kuzgun niçin bitti?



KUZGUN NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Kuzgun dizisi düşük reytingleriyle final yaptı. Senaryonun iyice karışması en önemlisi de Dila ve Kuzgun'un ayrı düşmesi izleyenlerin canını sıktı. Öte yandan TRT1'in de yeni sezonda Benim Adım Melek ile büyük bir çıkış yakalaması Kuzgun dizisinin sonunu getirdi. Böylece reytingleri de iyice düşen Kuzgun'un maliyeti karşılanmayınca Star da dizinin fişini çekti. 


Yani Kuzgun'un final yapmasının esas nedeni; izleyici kaybetmesi ve senaryosunun gidişatı oldu.



KUZGUN YENİDEN BAŞLAR MI?

Bu sorunun cevabını tabi ki bilemeyiz. Çünkü bitip yıllar sonra ekranlara dönen dizilerin örneği var. Çocuklar Duymasın ve Seksenler gibi...

Ancak yakın bir süreçte Kuzgun dizisinin yeniden başlası imkansız gibi görünüyor. Zaten dizi yüksek reyting alsa ve başarılı olsa devam ederdi. Merak edilen bir diğer soru ise de Kuzgun başka kanala geçer mi?

Ne yazık ki bu durum mümkün değil. Yani Kuzgun bu akşam final yaparak ekranlara veda edecek.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR