Letonya'da Sıradışı Deneyim: Hapishane Otel

Demir parmaklıklar ardında yaşamın nasıl olduğunu deneyimlemek ister misiniz?

Letonya'da Sıradışı Deneyim: Hapishane Otel
Yayın Tarihi: 22.08.2017 14:27:00

Bir Prison Break deneyimi yaşamak ister misiniz? Hollywood'un cazibesine kapılıp hapishane yaşamını tatmak isteyenler için mükemmel bir macera deneyimi Letonya'da bekliyor.


Demir parmaklıklar ardında yaşamı merak ediyorsanız adresiniz Letonya‘nın Karosta Hapishanesi.


Eski bir askeri hapishane olan Karosta, Tsarist Baskı rejiminin kontrolünde iken zaman içinde KGB’ye geçen Naziler tarafındanda kullanılan özellikle komünist dönemde mahkumlara kötü muamelesiyle meşhur olan ünlü bir hapishanedir.

Doksanlı yılların sonunda yeniden açılan bu hapishane ayrıca Liepāja’nın mutlaka görülmesi gereken turistik yerlerinden biri.




Geçmişi işkencelerle, acı çığlıklarla dolu olan bu bina, geçmişin o karanlık tarafını sıradışı bir otel deneyimine dönüştürerek silmeye çalışmış. 

Bir geceliğine sıradışı bir hapishane deneyimi yaşamak istiyorsanız küçük bir ücret ve girişte kötü muammeleyi kabul ettiğinize dair bir belge ile demir yatakları, hapishane yemeklerini ve biraz sert gardiyanları tadabilirsiniz. 


Eğer çocuğunuz varsa ve bir yere emanet edemediyseniz merak etmeyin. Karosta hapishanesi küçük mahkumlar için de indirimli bir tarifeye sahip. 

Bu hapishane oteli daha detaylı görmek için aşağıdaki videoyu izleyebilir ve Fotogalerimize bakabilirsiniz.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR