Lewis Holtby Beşiktaş'ta! Lewis Holtby kimdir? İstanbul'a geldi

Beşiktaş'ın yeni transferi Lewis Holtby İstanbul'da! Lewis Holtby kimdir? Bundesliga'dan transfer edilen Lewis Holtby, Beşiktaş'la sözleşme imzalamak için İstanbul'a geldi. Peki Lewis Holtby kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? Hangi takımda forma giyiyordu? Sizler için araştırdık...

Lewis Holtby Beşiktaş'ta! Lewis Holtby kimdir? İstanbul'a geldi
Yayın Tarihi: 9.07.2019 13:31:00

Siyah Beyazlılar, transferde suskunluğunu bozdu! Beşiktaş, Ankaragücü'nden Tyler Boyd transferinin ardından Alman oyuncu Lewis Holtby'i de İstanbul'a getirdi. Almanya Bundesliga ekiplerinden Hamburg'da forma giyen ancak sezon sonu itibariyle sözleşmesi biterek "Serbest oyuncu" statüsünde yer alan 28 yaşındaki Holtby resmen Beşiktaş'ta 

Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a nazaran suskun geçen transfer döneminde 2. transferini yaptı. Bonservissiz oyunculara yönelen Kartal, Almanya'dan Lewis Holtby'i renklerine bağladı. 28 yaşındaki orta saha oyuncusu için herhangi bir bonservis ücreti ödenmeyecek. Holtby, yıllık 1 milyon 200 bin euro garanti ücret alacak. 

ABDULLAH AVCI LEWİS HOLTBY'İ İSTİYORDU


Beşiktaş'ın orta sahasının artık hantal kaldığını düşünen ve Atiba'nın 36 yaşında olmasını gözeten teknik direktör Abdullah Avcı, yönetime Lewis Holtby'nin muhakkak transfer edilmesi gerektiğini iletti.  Yönetim de Lewis Holtby transferini bitirdi. 

Lewis Holtby kariyerinde toplamda 387 resmi maçta forma şansı buldu, 67 gol 71 asistlik performans gösterdi. Orta sahanın dinamosu olan Holtby, hem hücum hem de defansif yönü iyi olan bir oyuncu. 

İŞTE KARŞINIZDA BEŞİKTAŞ'IN YENİ YILDIZI LEWİS HOLTBY  





HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR