Leyla ile Mecnun dizisinin yıldızı Teşkilat dizisinde

Leyla ile Mecnun dizisinin yıldız ismi Teşkilat dizisine dahil oldu.

Leyla ile Mecnun dizisinin yıldızı Teşkilat dizisinde
Yayın Tarihi: 9.09.2023 09:33:00

TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşan reyting rekortmeni fenomen dizi Teşkilat, yeni sezonda kadroyu adeta tamamen yeniledi.

Dört sene önce başarolünde Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal ile yola çıkan Teşkilat, bugün başrolünde Murat Yıldırım ve Aybüke Pusat ile yoluna devam ediyor. Murat Yıldırım'ın Çağlar Ertuğrul'un yerine dahil olması sonrası da reytinglerini koruyabilen Teşkilat dizisinde bu sezon iddialı ünlü oyuncular yer alacak.

Yeni sezon hazırlıklarına başlamak üzere olan teşkilat dizisinin yeni kadrosu heyecanlandırmaya devam ediyor. Teşkilat dizisi bu sezon özellikle kadrosuna aldığı iddialı isimlerle şimdiden büyük merak uyandırdı. Diziden ayrılan kadın başrol Deniz Baysal'ın yerine Aybüke Pusat gelirken diziyi ayrıca pek çok ünlü isim dahil oldu. Diziye yakışıklı oyuncu Sarp Levendoğlu, son yılların gözde oyuncusu Selin Genç, Tuğçe Açıkgöz, Ceyhun Mengiroğlu ve İlker Kızmaz gibi isimler katılmıştı. 


LEYLA İLE MECNUN TEŞKİLAT'TA

Teşkilat dizisini bomba bir isim daha katıldı. Yine TRT ekranlarında izleyici ile buluşan ve adını Türk dizi tarihine geçiren Leyla ile Mecnun dizisinin sevilen ismi Teşkilat dizisine dahil oldu.

Yapımcılığını Timur Savcı ve Burak Sağyaşar’ın yaptığı Teşkilat, bu sezon kadrosundaki ünlü isimlerle adından söz ettirecek. Teşkilat dizisine Leyla ile Mecnun'un sevilen karakteri Erdal Bakkal'ı dahil oldu. Erdal Bakkal rolü ile büyük bir kitle yapan başarılı oyuncu Cengiz Bozkurt Teşkilat dizisine dahil oldu. Cengiz Bozkurt'un dizide nasıl bir karakter canlandırıcağı merak ediliyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR