Limon Film'in yepyeni dizisi Korkuyorum Baba yolda gümbür gümbür geliyor

Başarılı diziler Savaşçı ve Avlu'nun yapımcılığını üstlenen Limon Film'den yepyeni bir dizi geliyor.

Limon Film'in yepyeni dizisi Korkuyorum Baba yolda gümbür gümbür geliyor
Yayın Tarihi: 9.11.2018 11:44:00

Limon Film'in yapımcılığını üstlendiği Korkuyorum Baba dizisi uzun süredir proje aşamasındaydı. İsmi ilk olarak Oğlum şeklinde anılan dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı ile Ender Mıhlar oturacak. Fakat sonrasında adı Korkuyorum Baba olarak değiştirilen dizinin başrollerini Barış Falay ve Özge Özberk paylaşacak.

İstanbul’da çekilecek olan Korkuyorum Baba, nadir görülen nöronal bir hastalığa yakalanan ünlü cerrah Kenan Yaman’ın oğlu Ömer’in duygusal hikâyesini konu alıyor. 


Dizide cerrah Kenan Yaman rolü için Barış Falay, farmakolog Yasemin Uğur rolü için Özge Özberk, Kenan’ın oğlu Ömer Yaman için Alihan Türkdemir ve Yasemin’in kızı Defne Uğur karakteri için Sibel Melek Arat’la prensipte anlaşıldı.

Kenan Yaman’ın oyuncu eşi Seray rolü için teklif götürülen oyuncular arasında Belçim Bilgin'in de yer aldığı kulislerde konuşulurken, dizi için Kanal D ile görüşülüyor.

Kast çalışmaları henüz tamamlanmayan Korkuyorum Baba'nın çekimleri ne zaman başlayacak bilmiyoruz ama dizinin hikayesiyle izleyenleri çok etkileyeceği konusunda bahse bile girebiliriz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR