Liverpool Chelsea UEFA Süper Kupa maçı ne zaman? Hangi kanalda?

İstanbul'da oynanacak 2019 Süper Kupa Liverpool Chelsea maçı araştırılmaya başlandı. İstanbul'un ev sahipliğinde oynanacak dev maç öncesi geri sayıma geçildi! Liverpool Chelsea UEFA Süper Kupa maçı ne zaman oynanacak, hangi kanalda yayınlanacak? Soruları yanıt arıyor.

Liverpool Chelsea UEFA Süper Kupa maçı ne zaman? Hangi kanalda?
Yayın Tarihi: 13.08.2019 13:47:00

Geçtiğimiz sezonun Şampiyonlar Ligi Şampiyonu Liverpool ile UEFA Avrupa Ligi Şampiyonu Chelsea, İstanbul'da karşı karşıya geliyor! UEFA, 2019 yılı Süper Kupa maçını İstanbul'a vermişti. Dev maç için artık geri sayıma geçildi! İki İngiliz devi Liverpool ve Chelsea, İstanbul'da Beşiktaş'ın stadyumu Vodafone Park'ta karşı karşıya geliyor! 

Liverpool Chelsea maçına az bir süre kala, yerli-yabancı binlerce futbol severler İstanbul'a akın ediyor. Türk misafirperverliği ve hoşgörüsünün yansıtılacağı Liverpool - Chelsea maçı öncesi İngiliz taraftarlar dev maç için İstanbul'a geliyor! Liverpool - Chelsea maçının detaylarını haberimizin devamında hazırladık...

Liverpool Chelsea Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda Yayınlanacak?

2019 Uefa Süper Kupa Liverpool - Chelsea maçı 14 Ağustos Çarşamba günü saat 22:00'da başlayacak. İstanbul'da, Beşiktaş'ın stadı Vodafone Park'ın ev sahipliğinde oynanacak dev Liverpool - Chelsea maçı bein Sports Haber ve Bein Sports HD 1 kanallarından naklen yayınlanacak.

Jürgen Klopp ve Frank Lampard Karşı Karşıya! 


Geçtiğimiz sezon fırtına gibi esen Liverpool Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmış, ligi ise Manchester City'e bırakmıştı. Geçen sezon Sarri ile UEFA Avrupa Kupasını kazanmayı başaran Chelsea ise ligde pek bir varlık gösterememişti.

Dev maçta Klopp'lu Liverpool, Lampard'lı Chelsea'ye karşı. Sarri'nin JUventus'a gitmesiyle Chelsea eski oyuncusu Frank Lampard'ı takımın başına geçirmişti. Lampard, ligde ilk maçında Manchester United karşısında 4-0'lık mağlubiyetten kurtulamadı. Liverpool ise ligdeki ilk maçını Norwich'e karşı 4-1 kazanmayı bildi.

Gözler Salah Firmino ve Mane'de 

Geçen sezon fırtına gibi esen Liverpool'un üçlüsü Mohammed Salah, Firmino ve Sadio Mane'nin Chelsea ile oynanacak Süper Kupa maçına ilk 11 başlamaları bekleniyor.

Liverpool Chelsea Maçı İstanbul'da! 

UEFA Süper Kupa Liverpool - Chelsea maçı İstanbul'da oynanacak. Final maçını izlemek için 50 binden fazla ağırlıklı İngilizler olmak dünyanın birçok yerinden futbolseverin İstanbul'a akın edecek olması esnafın ve otellerin yüzünü güldürecek.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR