Luiz Gustavo Fenerbahçe Transferi İptal mi oldu? Marsilya Başkanı Açıkladı

Fenerbahçe'nin gündeminde yer alan orta saha oyuncusu Luiz Gustavo transferi yattı mı? Orta sahaya takviye yapmak isteyen Fenerbahçe'ye Luiz Gustavo'dan kötü haber! Marsilya Başkanı Luiz Gustavo'nun transferine ilişkin iddialara son noktayı koydu!

Luiz Gustavo Fenerbahçe Transferi İptal mi oldu? Marsilya Başkanı Açıkladı
Yayın Tarihi: 1.08.2019 16:12:00

Fenerbahçe'nin uzun süredir transfer gündeminde yer alan Luiz Gustavo transferi yattı! Marsilya Başkanı Jacques-Henri Eyraud, Luiz Gustavo'nun transfer dedikodularına ilişkin açıklama yaptı ve bu açıklaması "Luiz Gustavo Fenerbahçe'ye gelmiyor." anlamında yorumlandı! 32 yaşındaki Brezilyalı orta saha oyuncusu Luiz Gustavo Fenerbahçe ile prensipte anlaşmıştı.

Marsilya Başkanı Eyraud, yaptığı açıklamada Luiz Gustavo'nun kariyerine büyük saygı duyduklarını ve takımın kilit oyuncusu olduğunu, aynı zaman Gustavo'nun da Marsilya kulübüyle bütünleştiğini ifade etti.


Luiz Gustavo'nun futbolculuk kariyerini Marsilya'da tamamlayıp ileride teknik direktör olarak da görmek istediklerini aktaran Marsilya Başkanı, bu sözlerle bir bakıma transfer kapılarını kapattı! 

LUİZ GUSTAVO TRANSFERİ YATTI SIRADA FEJSA VAR

32 yaşındaki Brezilyalı Luiz Gustavo transferi yatan Fenerbahçe, gözünü Fejsa'ya dikti. Genç orta saha oyuncusu Fejsa ile daha önce anlaşan ve hazırda bekleten Fenerbahçe'nin, Luiz Gustavo transferinden sonuç alamayınca Ersun Yanal'ın onayıyla bu ismi transfer etmesi bekleniyor. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR