Luiz Gustavo Fenerbahçe'ye Transfer oluyor! Ali Koç ve Comolli Marsilya'ya Uçtu

Fenerbahçe transfer bombasını Luiz Gustavo ile patlatıyor. Luiz Gustavo Fenerbahçe transferde flaş gelişme. Başkan Ali Koç ve Damien Comolli, Luiz Gustavo transferini tamamlamak için Marsilya'ya uçtu! Luiz Gustavo'nun Fenerbahçe'ye maliyeti de netleşti.

Luiz Gustavo Fenerbahçe'ye Transfer oluyor! Ali Koç ve Comolli Marsilya'ya Uçtu
Yayın Tarihi: 29.07.2019 10:50:00

31 yaşındaki Brezilyalı orta saha Luiz Gustavo için daha önce de girişimlerde bulunan Fenerbahçe, bu kez hem Başkan Ali Koç hemde Damien Comolli ile transfer görüşmelerini sürdürecek! Ali Koç ve Damien Comolli birlikte Marsilya'ya uçtu! Luiz Gustavo transferi bitecek. 

Kariyerini Marsilya'da sürdüren Brezilyalı orta saha Luiz Gustavo'da Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak bakıyor. Yıldız oyuncu, Fenerbahçe formasını giymek için kulüplerin anlaşmasını bekliyor. Comolli ve Ali Koç, Marsilya Başkanı Jacques-Henri Eyraud ile görüşüp anlaşma zemini arayacak. Luiz Gustavo transferinin 1-2 gün içinde bitmesi ve resmileşmesi bekleniyor.

LUİZ GUSTAVO FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLACAK MI? MALİYETİ

Luiz Gustavo'nun Fenerbahçe'ye transferi artık %99. Ali Koç ve Comolli pürüzleri halletmek üzere Marsilya'da! Marsilya kulübüne transfer için 3 milyon euro bonservis ödenecek. Oyuncuya ise yıllık 2,5-3 milyon euro garanti ücret önerilecek.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR