Maaş alanlar dikkat: Maaşınızın 11 katı ödeme verilecek

Maaş alanlar dikkat: Maaşınızın 11 katı ödeme verilecek

Maaş alanlar dikkat: Maaşınızın 11 katı ödeme verilecek
Yayın Tarihi: 3.11.2023 15:10:00

Ziraat Bankası tarafından yapılan yeni duyuru sonrasında başvuru yapacak olan kişilerin emekli veya sigortalı çalışan olması durumunda ödemeler verileceği açıklandı. Kasım ayı ile birlikte, Kredi faiz oranlarında güncelleme yapan bu kamu bankası, kendi bankası müşterisi olmayan kişilere de kısa sürede onay veren bir kredi kampanyası başlattı. Almış olduğunuz maaşın 11 katına kadar kredi başvurusu yapabilecek ve bu başvuru ile birlikte kredi işlemlerinizi hemen yapabileceksiniz.

ZİRAAT BANKASI DUYURDU!

Sigortalı olarak bir iş yerinde çalışıyorsanız, Banka sizlere bazı şartlar sunuyor. Bankadan kredi alacak kişilerin öncelikli olarak banka kredi notuna göre işlem yapacağı için banka kredi skoruna bakılacak. 1100 ve üzerinde kredi puanı olan herkes bu kredi kampanyasından faydalanabilecektir. Ayrıca son çalıştığınız iş yerinde 6 aydır sigorta primlerinizin yatıyor olması durumunda da kredi kullanabilirsiniz.

Emekli olarak bu kredi kampanyasına katılacak kişiler, Maaş müşterisi olması durumunda aldıkları maaşın 11 katına kadar kredi alabilirler. Emekli maaşınızı taşıdıktan sonra bankanın mobil uygulamasını kullanarak başvuru yapabilir veya banka şubelerine giderek de bu işlemlerden yararlanarak kredi alabilirsiniz. Emekli maaş hesaplarınız üzerinden kredi alacak kişiler, 3 ay ertelemeli olarak bu kredileri alabileceklerdir. Emekli maaşlarınıza özel olarak hazırlanan bu kredilerde 11 katından da yüksek ödemeler Ziraat bankası tarafından verilmektedir.
 



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR