Maaşa ek ödemeler başladı! 4A 4B 4C emeklisine Ağustos ayı sonuna kadar yatıyor

16 milyon emekliye maaşı ödeme müjdesi bu sabah geldi. 4A 4B 4C fark etmez tüm emekliler başvuru koşulu ile ağustos ayına Özel destek ödemesi alabiliyor.

Maaşa ek ödemeler başladı! 4A 4B 4C emeklisine Ağustos ayı sonuna kadar yatıyor
Yayın Tarihi: 21.08.2023 10:49:00

Maaşa ek ödemeler başladı! 4A 4B 4C emeklisine Ağustos ayı sonuna kadar yatıyor... Emekli maaşı alan tüm vatandaşları ilgilendiren açıklama Sabah saatlerinde yapıldı. 4A 4B 4c emeklisi fark etmiyor başvuru koşulu ile 16 milyon emekli maaşı ödeme fırsatından yararlanabiliyor. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi milyonlarca vatandaş için Ağustos ayında paralar resmen yağmur gibi yağıyor. Başvurular bankaların resmi İnternet sitelerinden ve mobil bankacılık hizmetlerinden yapılıyor. Tek şart ise 3 yıllığına maaşınızı Seçtiğiniz bankaya taşıyarak taahhüt vermek. Emekliye ağustos ayı ek ödeme kampanyaları ile ilgili tüm detaylar haberimizde…

Maaşı ile geçinmekte güçlük çeken 4A 4B 4C emeklisi için bankalardan yeni ödeme müjdeleri gelmeye devam ediyor. Ağustos ayına özel ödeme fırsatları güncellendi. Milyonlarca emekliye nakit destek imkanı da oldu. %25'lik zammı beğenmeyen ve ekran bekleyen emeklilere güzel haberi özel bankalar ve kamu bankaları verdi. Emekliye ek ödeme yapılacak. Kurum fark etmiyor SSK bağ-kur memur emeklisi olan emekli maaşı alan herkes ek ödeme fırsatından yararlanabiliyor. Ay sonuna getirmekte zorlanan emekliler bu ek gelir fırsatını kaçırmasın. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Ağustos ayı güncel emekli promosyon ücretleri ne kadar?




ÖZEL BANKALARIN AĞUSTOS AYI GÜNCEL PROMOSYON KAMPANYALARI

Emekliye Ağustos ayında bankalar tarafından verilen promosyon ücretlerine önemli bir güncelleme yapıldı. SSK bağ-kur memur emeklisi maaşlarına yapılan %25'lik zammın ardından bankalarda harekete geçerek emekli promosyonlarını yükselttiğini duyurdu. Emekliye verilecek promosyon miktarı 7500 TL ile 10.000 TL arası da değişiyor. Yani bankaların emekliye sunduğu promosyonlar artık 10.000 TL'ye kadar çıkmış durumda. Ayrıca ek avantajları değerlendirmek isteyenler daha yüksek promosyon alma şansına da sahip oluyor. Milyonlarca emekliye kapılarını açan bankalar, Promosyon fırsatlarının yanında düşük faizli emekli kredisi kampanyaları da düzenliyor. Merak ettiğiniz bankanın resmi internet sitesini ziyaret ederek yeni promosyonlar ile ilgili detaylı bilgi alabilirsiniz.

KAMU BANKALARININ EMEKLİ PROMOSYON KAMPANYALARI

Ziraat Vakıf ve Halkbank'ın ağustos ayı emekli promosyon kampanyaları da merak konusu oldu. Kamu bankaları tarafından Ağustos ayında emekliye sunulan promosyon miktarı 7000 TL'ye kadar yükseldi. Daha önce 3000 TL ile 5000 TL arasında promosyon veren devlet bankaları artık 7000 TL'ye kadar nakit promosyon şansını emeklilere sunuyor.
Tüm bankalardan promosyon imkanı yakalamak isteyen emekliler hemen mobil bankacılık internet bankacılığı ya da şubelerden başvuru yaparak promosyon alma şansını yakalıyor. Başvuru sırasında 3 yıllık taahhüt vermek zorunlu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR