Maaşı 7500 TL ve üstü olan emekliler zil takıp oynayacak! Bağ-kur, SSK emeklisi için müjde geldi

7.500 TL ve üstü maaş alan emekli için sabah saatlerinde Sevindirici Müjde geldi. sadece SSK ve bağ-kur emeklisini ilgilendiren duyuru yapıldı.

Maaşı 7500 TL ve üstü olan emekliler zil takıp oynayacak! Bağ-kur, SSK emeklisi için müjde geldi
Yayın Tarihi: 20.08.2023 10:07:00

Emekliler için ağustos ayı müjdeleri peş peşe gelmeye devam ediyor. Özellikle SSK ve bağ-kur emeklisi bu habere çok sevinecek. Çünkü hesaplara karşılıksız ve geri ödemesiz destek yapılacak. Milyonlarca emekliyi kapsayan duyuru bankalar tarafından bu sabah yapıldı. Tek şartla binlerce liralık promosyon ödemesi emeklinin IBAN numarasına yatıyor. Bankaların emekli promosyon kampanyasını değerlendirmek isteyenler için detaylar netleşti. SSK ve bağ-kur emeklisi dikkat bu kampanya kaçmaz.

Emekli maaşlarına yapılan zamların ardından bankalardan da peş peşe duyurular gelmeye devam ediyor. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi 16 milyon vatandaş için bankalarda promosyon güncellemesi yapıldı. Bu sabah saatlerinde güncel promosyon ücretleri net olarak paylaşıldı. Tüm emekliler için yeni promosyon kampanyaları adeta rekoru koşuyor. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi milyonlarca vatandaş başvuru koşuluyla hemen ödeme alabiliyor. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekliye en yüksek promosyon veren banka hangisi?

EMEKLİYE EN YÜKSEK PROMOSYON VEREN BANKALAR


Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaşa sevindirecek müjdeler bu sabah saatlerinde geldi. SSK bağ-kur'u memur emeklisi EYT emeklisi vatandaş için bankalara bankalardan promosyon kampanyaları başladı. 16 milyon emekli vatandaşa yeni promosyon fırsatları sunan bankalar 10.000 TL'ye kadar Ödeme yapacak. Özel bankalar arasında olan Akbank ING Türkiye Yapı Kredi Bankası Finansbank TEB Türkiye İş Bankası gibi bankalar en yüksek promosyon fırsatlarını sunarak dikkatleri üzerine topluyor. Bu bankaların yanı sıra kamu bankalarından da da emekliye destek veriliyor.

Emekli promosyon kampanyalarını değerlendirmek için yapmanız gereken tek şey bu bankaların web sitelerini ziyaret etmek hem güncel promosyon ücretlerini hem de başvuru şartlarını öğrenmek.

3 YILLIĞINA MAAŞINIZI TAŞIMAK YETİYOR

Bankaların emekli promosyon kampanyalarından faydalanmak için yapmanız gereken tek şey 3 yıllığına maaşınızı bu bankalara taşımak. Bazı bankalar promosyon konusunda özel şartlar da koyabiliyor. Ancak genellikle sadece 3 yıllık maaş taahhüdü yeterli oluyor. Seçtiğiniz bankanın resmi internet sitesinden mobil bankacılıktan ya da e-devlet aracılığı ile maaş taşıma başvurusu yapabilirsiniz başvurusu onaylanan emeklilerin ödemesi ise 3 gün içinde IBAN numarası üzerinden veriliyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR