Maide'nin Altın Günü nerede çekildi? Oyuncuları ve konusu ATV

Maide'nin Altın Günü nerede çekildi? Maide'nin Altın Günü oyuncuları ve konusu nedir? Maide'nin Altın Günü oyuncu kadrosu sizler için derledik. ATV ekranlarında yayınlanan Maide'nin Altın Günü filmini izle ATV'de yayınlanıyor.

Maide'nin Altın Günü nerede çekildi? Oyuncuları ve konusu ATV
Yayın Tarihi: 24.02.2019 20:02:00

Maide'nin Altın Günü nerede çekildi? ATV ekranlarında TV'de ilk kez yayınlanan Maide'nin Altın Günü nerede çekildi, kimler oynadı. Maide'nin Altın Günü filmi oyuncu kadrosu ve konusu sizlerle. ATV fenomen dizisi Maide'nin Altın Günü kadrosu ve konusu sizler için derledik.

Maide'nin Altın Günü konusu nedir?

Maide, titiz mi titiz, marifetli mi marifetli bir ev kadınıdır. Mahallenin en havalı altın günlerini yapmasıyla meşhurdur. Kısırları, börekleri, eğlencesi dillere destandır. Altın günlerinden birinde Maide'nin aile yadigârı gerdanlığı çalınır. Gerdanlığı bulmak için İstanbul dışından gelen ergen yeğeni Yağmur ile bir liste yaparlar. Güne gelen kadınların tek tek peşine düşecekleri bu macerada başlarına birbirinden komik olaylar gelecektir.


Maide'nin Altın günü oyuncuları kimler

ATV TV'de ilk kez yayınlanan Maide'nin Altın günü filmi oyuncuları arasında Ezgi Mola, Mesut Can Tomay, Hilmi Özçelik, Gülhan Tekin, Demet Gül gibi isimler yer alıyor. Maide'nin Altın günü filmini izle ATV ekranlarında izleyebilirsisiniz.

Maide'nin Altın Günü nerede çekildi?

Maide'nin Altın Günü filmi İstanbul'da çekildi. İstanbul'un en güzel ilçelerinden olan Sarıyer'de çekilmiştir. Maide'nin Altın Günü konusu, oyuncuları merak ediliyor. Şu anda ATV'den Maide'nin Altın Günü filmini izle bilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR