Mario Balotelli Fenerbahçe'ye Geliyor! Taraftarlar Balotelli'ye Mesaj Yağdırıyor

Fenerbahçe Mario Balotelli transferi için girişimlerini hızlandırdı! Mario Balotelli'nin sosyal medya hesaplarına Fenerbahçe taraftarından mesaj yağıyor. Balotelli'ye Come To Fener mesajları gönderiliyor. Balotelli Fenerbahçe'ye transfer olacak mı?

Mario Balotelli Fenerbahçe'ye Geliyor! Taraftarlar Balotelli'ye Mesaj Yağdırıyor
Yayın Tarihi: 6.07.2019 18:59:00

Yeni sezonda Şampiyon kadroyu kurmak isteyen Fenerbahçe, Mario Balotelli'yi transfer etmek istiyor. Ali Koç ve Ersun Yanal önderliğinde transfer harekatına girişen Fenerbahçe, sıkıntılı Vedat Muriç transferini bir kenara bırakıp rotayı Mario Balotelli'ye çevirdi. 

Marsilya ile sözleşmesi sona eren İtalyan forvet oyuncusu Mario Balotelli için girişimlerini hızlandıran Fenerbahçe, Balotelli'nin menajeriyle görüşmelerini hızlandırdı. İtalya'dan da transfer teklifi alan Mario Balotelli, Fenerbahçe'den gelen yıllık 4 milyon euroluk cazip teklifi kabul etmek üzere. 


FENERBAHÇELİ TARAFTARLAR BALOTELLİ'YE MESAJ YAĞDIRIYOR

İtalyan forvet oyuncusu Mario Balotelli'nin sosyal medya hesapları Fenerbahçeli taraftarlar tarafından yoğun mesaj yağmuruna tutuluyor. Fenerbahçeli taraftarlar, "King come to Fenerbahçe" mesajlarıyla, Balotelli'yi takımlarına çağırıyor.

Mario Balotelli, şu anda sözleşmesinin de bitmesiyle serbest oyuncu statüsünde. Fenerbahçe oyuncuya menajeri aracılığıyla 3 milyon euro imza parası ve yıllık bonuslarla birlikte 4 milyon euro ücret önerdi. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR