Marketler bu hafta büyük kampanya yapıyor! Bim, A101 ve Şok Hafta sonu alışverişlerinde oldukça avantajlı fırsatlar geliyor!

Korona virüs salgını başladığından beri oldukça kapsamlı bir şekilde yardım kampanyalarına devam eden BİM, A101 ve ŞOK market zincirleri müşterilerinin çok daha düşük ücretlerle birlikte alışveriş yapmasına olanak veriyor diyebiliriz. Genel anlamda ekonomik alışverişi mümkün kılan bu market zincirle

Marketler bu hafta büyük kampanya yapıyor! Bim, A101 ve Şok Hafta sonu alışverişlerinde oldukça avantajlı fırsatlar geliyor!
Yayın Tarihi: 7.10.2020 21:28:00

Korona virüs salgını başladığından beri oldukça kapsamlı bir şekilde yardım kampanyalarına devam eden BİM, A101 ve ŞOK market zincirleri müşterilerinin çok daha düşük ücretlerle birlikte alışveriş yapmasına olanak veriyor diyebiliriz. Genel anlamda ekonomik alışverişi mümkün kılan bu market zincirleri haftalık olarak yaptıkları kampanyalarla birlikte de müşterilerine fırsatlar sunuyor. Normalleşme döneminden sonra gelen güz döneminde ise tüketiciler için mutlaka göz atılması gereken fırsatlar yayımlanıyor. Herkesin bilmesi gereken hafta sonu kampanyası ise geçtiğimiz günlerde duyuruldu.

BİM, A101 ve ŞOK market zincirlerinden gelen bu kampanya ile birlikte artık herkes harcadıkça para kazanabilecek. Genel olarak haftalık aktüel ürünlerinin gelmesiyle birlikte indirimlerin yapılması müşterilerin son derece avantajına geliyordu. Bunun yanında sadece bu haftaya özel olarak gelen kampanya sayesinde bütün müşteriler bir daha göremeyecekleri bir fırsatla karşı karşıya kalacaktır. Harcadıkça kazandıran kampanya sayesinde çok daha düşük ödemelerle birlikte daha fazla ürüne sahip olmak söz konusu olabilecektir. Kampanyanın detayları ise kısa bir süre önce yayımlandı. Peki bu kampanya neler sağlıyor ve nasıl uygulanıyor işte cevapları.

BİM, A101 VE ŞOK’TAN BÜYÜK HAFTA SONU KAMPANYASI!

Market zincirleri tarafından duyurulan bu haftaya özel hafta sonu kampanyası ise genel olarak harcadıkça kazandıran kampanya olarak dile getiriliyor. Kampanyanın asıl avantajı ise belirli bir miktara kadar alışveriş yapıldıktan sonra gelen hediye çeki oluyor. Böylelikle de aylık alışverişini yapan aileler de bunun yanında ekstra alışveriş yapabiliyor. Bütçesi yetersiz olan kişiler için de fırsat dolu olan bu kampanya bu zor günlerde büyük katkı sağlıyor.
Sadece bu hafta sonuna özel olan kampanyanın detaylarına inecek olursak 500 lira ve üzeri alışverişler için yaklaşık olarak 250 lira alışveriş çeki verileceğini söyleyebiliriz. Daha önce yapılmamış bir kampanya olan bu kampanya birçok aileye katkı sağlayarak sonraki ayın alışverişini bedavaya getirecek. Bunun yanında öğrenci evinde kalan kişiler de bu kampanya sayesinde aylarca yetecek kadar ürüne sahip olabilecek. Korona virüs salgını başlamasıyla birlikte artan fiyatlar bu kampanyanın doğmasına zemin hazırlamıştı. Artık herkes harcadıkça kazanarak daha az ödeme ile daha çok ürüne sahip olabilecek diyebiliriz.


BU HAFTA SONU ÇILGIN İNDİRİMLER VAR!

Hafta sonuna özel olarak gelen harcadıkça kazandıran kampanyanın yanında ise birçok üründe indirim yapılacak. Bu indirimler haftalık aktüel ürünlerinden farklı olarak gerçekleşeceğinden dolayı birçok kişinin avantajına olacak. BİM, A101 ve ŞOK marketleri tarafından aynı anda yürütülecek olan bu kampanyalar sayesinde birçok kişi istediği ürüne daha düşük ödemelerle sahip olabilecektir. Uzun zamandır geleceği söylenen ve hakkında herhangi bir açıklama yapılmayan bu büyük kampanya sayesinde herkes harcadıkça kazanabilecek.

MARKETLERDEN KORONA YARDIMLARI

Yaşanılan korona virüs salgını nedeniyle pek çok market zinciri ihtiyaç sahipleri için oldukça avantajlı kampanyalar yürütüyor. Genel olarak diğer vatandaşların ihtiyacı olanlar için satın aldığı pandemi paketleri direkt olarak ihtiyaç sahiplerine iletiliyor diyebiliriz. Bunun yanında market alışveriş kartı sayesinde de içerisine aktarılan tutar kadar alışveriş yapılabiliyor. Günümüzde maddi sıkıntı çeken pek çok aile ve kişi olduğundan dolayı bu kampanyaya ayrı bir ilgi geliyor. Artık ihtiyaç sahipleri başka hiçbir yere gitmeden marketlerin sunduğu bu yardım paketleri ve alışveriş kartları sayesinde ihtiyaçlarını giderebiliyor. Dileyen kimseler ise alışveriş kartı satın alarak başka bir ihtiyaç sahibine hediye edebiliyor. Böylelikle de direkt olarak yardım kart sahibi tarafından gerçekleşebiliyor.
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR