Marketlerin Çalışma saatleri A101, Bim, Migros, Carrefour, Şok Çalışma Saatleri Değişti! 3 Gün Kapalı Kalacaklar mı

Türkiye'nin her ilinde ve pek çok ilçesinde marketleri bilinen A101, Bim, Migros, Carrefour ve Şok gibi büyük market zincinleri saat kaçta açılıp kaçta kapanıyor? Koronavirüs nedeniyle birçok önlemin alındığı ülkemizde Koronavirüs salgını nedeniyle vatandaş alışverişe akın ediyor.

Marketlerin Çalışma saatleri A101, Bim, Migros, Carrefour, Şok Çalışma Saatleri Değişti! 3 Gün Kapalı Kalacaklar mı
Yayın Tarihi: 18.03.2020 13:04:00

Türkiye'nin her ilinde ve pek çok ilçesinde marketleri bilinen A101, Bim, Migros, Carrefour ve Şok gibi büyük market zincinleri saat kaçta açılıp kaçta kapanıyor? Koronavirüs nedeniyle birçok önlemin alındığı ülkemizde Koronavirüs salgını nedeniyle vatandaş alışverişe akın ediyor. Virüs büyük bir titizlikle kontrol altına alınıp, Devletten 'Panik yapmayın!' uyarılarına karşın vatandaş raflara koşuyor. Peki A101, Bim, Migros, Carrefour ve Şok çalışma saatleri kaçta? Sizler için araştırdık...

Türkiye'de 81 il ve yüzlerce ilçede binlerce mağazası bulunan A101, Bim, Migros, Carrefour ve Şok marketler zincirinin çalışma saatleri şu günlerde en çok araştırılan konular arasına girdi. Koronavirüs tehdidinin Türkiye'de de kendini göstermesi ve 98 kişide koronavirüs testinin pozitif çıkıp, 1 kişinin de koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetmesinin ardından tedbirler de sıkılaştırıldı. Devlet, Sağlık Bakanlığı ve ilgili kurumlar vatandaşa 'Panik yapmayın!' uyarılarını sık sık tekrarlarken vatandaşlar mağazaların çalışma saatlerini araştırmaya başladı.

A101, Şok, Bim, Migros ve Carrefour aktüel ürünleri, çalışma saatleri, açılış-kapanış saatleri ve diğer detayları araştırılıyor. Bu haberimizde tüm bu soruların yanıtını hazırladık.

A101 AÇILIŞ KAPANIŞ SAATLERİ

A101 marketler zinciri haftanın 7 günü sabah saat 09:00 açılış ve 21:00 kapanış saatiyle çalışıyor. 

BİM AÇILIŞ KAPANIŞ SAATLERİ 


Bim Açılış saati 09:00
Bim Kapanış saati 21:00

ŞOK AÇILIŞ KAPANIŞ SAATLERİ

Şok Açılış saati 09:00
Şok Kapanış saati 21:00

Carrefour AÇILIŞ KAPANIŞ SAATLERİ

Carrefour Açılış saati 09:00 (AVM'lerde 12:00)
Carrefour Kapanış saati 20:00 (AVM'lerde)

Migros AÇILIŞ KAPANIŞ SAATLERİ

Migros Açılış saati 09:00
Migros Kapanış saati 20:00 (AVM'lerde)




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR