Mart 2020 Döneminde En Uygun Borç Yapılandırma Kredisi Veren Banka Hangisi?

Koronavirüs nedeniyle binlerce kişi bankalara olan borcunu ödemekte zorlanacak! Koronavirüs salgını Türkiye'de etkisini göstermeye devam ederken ekonomik anlamda da zor günler bizleri bekliyor. Hükümet, Koronavirüsle ilgili 100 milyar liralık ekonomi paketini açıklasa da pek çok vatandaş bankalara

Mart 2020 Döneminde En Uygun Borç Yapılandırma Kredisi Veren Banka Hangisi?
Yayın Tarihi: 20.03.2020 22:53:00

Koronavirüs nedeniyle binlerce kişi bankalara olan borcunu ödemekte zorlanacak! Koronavirüs salgını Türkiye'de etkisini göstermeye devam ederken ekonomik anlamda da zor günler bizleri bekliyor. Hükümet, Koronavirüsle ilgili 100 milyar liralık ekonomi paketini açıklasa da pek çok vatandaş bankalara olan borçlarını yapılandırmaya çalışıyor. Peki 2020 Mart ayı  en uygun borç yapılandırma kredisi veren banka hangisi? Bankalar arası borç yapılandırma kredisini kimler nasıl alabilir? En uygun kredi borç transferi imkanı sağlayan bankaları bu haberimizde sizler için hazırladık...

Bankaların kredi faizlerinin yükseldiği son dönemde vatandaş, Koronavirüs nedeniyle kapanan binlerce işyeri ve işletmenin de etkisiyle kredi ve kredi kartı borçlarını ödemekte zorlanıyor! Son dönemde Türkiye'de de etkisini hızla hissettirmeye başlayan Koronavirüs salgını, ekonomik parametreleri etkilemeye ve Borsa başta olmak üzere küresel ticarette olduğu gibi ulusal ekonomide de ağır yaralar açmaya başladı. Türkiye'de Koronavirüs salgını nedeniyle tedbir amaçlı 140 binin üzerinde işletme faaliyetini durdururken, ekonomik aktiviteler de sekteye uğramaya başladı. Koronavirüs salgınıyla piyasalar yangın yerine çevrilmişken kredi faiz oranları da artışa geçti. Peki vatandaş kredi ve kredi kartı borçlarını nasıl ödeyecek? 2020 Mart dönemi n uygun borç transfer kredisi hangi banka tarafından veriliyor? Cevapları haberimizde.

EN UYGUN BORÇ YAPILANDIRMA KREDİSİ VEREN BANKALAR 

2020 Mart ayında en uygun borç yapılandırma ve borç transfer kredisi veren bankalar vatandaşlar tarafından araştırılmaya başlandı. 2020 Mart ayı itibariyle en uygun kredi ve borç transfer kredisi veren banka QNB Finansbank olarak öne çıkıyor. QNB Finansbank, son dönemde artış gösteren kredi faiz oranlarına karşın 2020 Mart ayının en uygun borç yapılandırma kredisi veren banka oldu.


QNB Finansbank, kredi borç yapılandırma kredisini %0.89 faiz oranıyla müşterilerine sunuyor. Bu faiz oranı, kredi notunuzun durumuna göre %1,05 ve %1,44 olarak uygulanabiliyor. 

KİMLER BORÇ TRANSFER KREDİSİ ALABİLİR? KREDİ KOŞULLARI

Kredi borç transfer kredisi almak isteyen vatandaşlar, diğer bankalarda bulunan ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borçları için başvuruda bulunabiliyor. Borç transfer kredisi ile bir bankada diğer bankalara olan ihtiyaç kredisi ve kredi kartı borçları transfer ediliyor. Ancak, diğer bankalarda bulunan ihtiyaç kredisi borcunun tamamı, kredi kartı borçlarının ise bir kısmı transfer edilebilmektedir. 

Konut kredisi ve ek hesap borçları ise Borç Transfer Kredisi ile bir bankaya transfer edilememektedir.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR