Martins İndi Beşiktaş'a Doğru! Beşiktaş'ın yeni Stoperi Martins İndi Olacak

Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş stoper pozisyonuna Martins İndi'yi transfer etmeyi planlıyor. Hollandalı Martins İndi için Beşiktaş girişimleri başlattı. Martins İndi kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor? Martins İndi'nin Beşiktaş'a transferinde son dakika

Martins İndi Beşiktaş'a Doğru! Beşiktaş'ın yeni Stoperi Martins İndi Olacak
Yayın Tarihi: 27.07.2019 12:01:00

Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Kara Kartal, Tyler Boyd ve Douglas transferlerinin ardından Martins İndi'yi de gündeme aldı! Sağ bek ve forvet transferlerini bitiren Beşiktaş'ta sıradaki mevki stoper oldu. Defans hattını güçlendirmek isteyen Abdullah Avcı, Martins Indi'nin transfer edilmesini istedi. Martins İndi Beşiktaş transferinde son durum ne?

Beşiktaş, 27 yaşındaki Hollandalı stoper Martins İndi'yi gündemine aldı! Daha önce Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Martins indi için kulübü Stoke City'e kiralama teklifi yapıldı. Beşiktaş, bonservisiyle alamasa da satın alma opsiyonlu kiralama formülüyle Martins İndi'yi transfer etmek istiyor. Abdullah Avcı da defans hattında tecrübeli ismi görmek istediğini yönetime aktardı.


MARTİNS İNDİ BEŞİKTAŞ'A GELECEK Mİ? MARTİNS İNDİ TRANSFERİ SON DAKİKA

Martins İndi, Kulübü Stoke City'nin İngiltere Championship (1.Lig) de yer alması nedeniyle takımdan ayrılmak istiyor. Stoke City, tecrübeli stoperi tamamen elden çıkarmak istemese de bir diğer takım arkadaşı Badou Ndiaye de olduğu gibi kiralamaya sıcak bakıyor. 

Sol stoper ve sol bek pozisyonlarında forma giyebilen Martins İndi'nin Beşiktaş'a transferinin önümüzdeki günlerde netlik kazanması ve geçen sezon 40 maçta forma giyen Martins İndi'nin gelecek sezon Siyah-Beyazlı formayı giymesi bekleniyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR