Marvel Stüdyoları 10. Yılını Tüm Oyuncuları ve Yapımcıları ile Kutladı

Hollywood’un süper kahraman ihtiyacını karşılayan Marvel Stüdyoları, 10 yılını tüm yapım ve oyuncu ekibini bir araya getirerek kutladı.

Marvel Stüdyoları 10. Yılını Tüm Oyuncuları ve Yapımcıları ile Kutladı
Yayın Tarihi: 23.02.2018 17:23:00

Süper kahraman filmleriyle büyük bir hayran kitlesi yaratan ve sinema dışında da ekonomik kalkınmaya büyük yön veren Marvel Stüdyoları, 10. yılını oldukça şirin bir fotoğraf çekimi ayarlayarak kutladı.



Kutlamaya izlemeye doyamadığımız filmlerin tüm oyuncuları, yapımcıları ve yönetmenleri katıldı. Tüm Marvel ekibinin bir arada olduğu fotoğraf sosyal medyada unutulmaz görseller olarak yerini aldı..

Karede, Robert Downey Jr., Chris Evans, Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Paul Rudd, Benedict Cumberbatch, Chris Pratt, Chadwick Boseman, Brie Larson,  Jeremy Renner, Tom Holland, Michael Douglas, Michelle Pfeiffer, Vin Diesel, Samuel L. Jackson gibi tüm Marvel oyuncularının yanı sıra Kevin Feige, Louis D’Esposito, Victoria Alonso, Stan Lee, Scott Derrickson, Trinh Tran, Alan Taylor, Brad Winderbaum, Louis Letterier, Jon Watts gibi Marvel'e eli değen tüm yapımcı ve yönetmenler yer aldı.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR