Masterchef 11 Aralık kim elendi? Masterchef'de kimler finale gidiyor?

Masterchef Türkiye'de yarı final heyecanı başladı. MasterChef Türkiye 30. yeni bölümüyle 11 Aralık Salı akşamı ekrana geldi. Yarı final heyecanının yaşandığı Masterchef'de Kerem, Hakan ve Meltem eleme potasına girdi. Peki kim elendi? İşte finale bir kala Masterchef rüyası son bulan isim...

Masterchef 11 Aralık kim elendi? Masterchef'de kimler finale gidiyor?
Yayın Tarihi: 12.12.2018 10:36:00

TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye'nin 11 Aralık Salı günü yayınlanan 30. yeni bölümünde yarı final heyecanı tüm hızıyla devam etti.

Kalan adayların şef önlüğü giydiği bölümde Materchef adayları finale adını yazdırabilmek için kıyasıya rekabet ettiler.

Takım oyunu oynanan Masterchef 11 Aralık akşamında Kerem kaptanlık mücadelesini kazndı ve takımına Hakan'ı aldı. Eleme potasına düşen Meltem ise balkonda beklerken, Kerem'le Hakan'ın rakibi Burcu ve Uğur oldu.



Konuk şefin geldiği Masterchef 11 Aralık akşamı takımlar tatlı yaptı. 2 saat süre verilen yarışmacılar, ürünü yetiştiremedi.

Ancak Mastrchef 11 Aralık akşamı yarışı Kırmızı takım yani Uğur ve Burcu kazandı. Böylece iki Masterchef adayı adlarını finale yazdırmış oldular.

Masterchef 11 Aralık akşamı yarışı kaybeden Kerem ve Hakan da Meltem'le birlikte eleme potasına düştüler.




Masterchef 11 Aralık kim elendi?

Masterchef 11 Aralık akşamı çeşitli malzemelerin kurayla verildiği şef adayları, malzemeleri doğrultusunda yaratıcı bir yemek yapmak için ter döktü.

Tadımların yapıldığı Masterchef 11 Aralık final dakikalarında Meltem potadan çıkıp, finale giden ilk isim oldu.

Kerem ve Hakan'ın son ikiye kalması büyük bir sürpriz olurken, Masterchef 11 Aralık akşamı finale bir kala elenen isim 19 yaşındaki Hakan oldu.

Masterchef 11 Aralık finale kimler kaldı?

Önümüzdeki hafta ekranlara gelecek Masterchef finaline kalan dört isim: Kerem, Burcu, Uğur ve Meltem oldu. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR