Masterchef 17 Aralık kim elendi? Üçlü finale kimler kaldı?

Masterchef Türkiye'de final heyecanı başladı. MasterChef Türkiye 31. yeni bölümüyle 17 Aralık Pazartesi akşamı ekrana geldi. Final heyecanının yaşandığı Masterchef'de Kerem, Burcu, Uğur ve Meltem finale kalan dört isim olmuştu. Peki kim elendi? İşte final haftasında elenip dördüncü olan isim...

Masterchef 17 Aralık kim elendi? Üçlü finale kimler kaldı?
Yayın Tarihi: 18.12.2018 09:49:00

TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye'nin 17 Aralık Pazartesi günü yayınlanan 31. yeni bölümünde final heyecanı başladı.

Masterchef 17 Aralık akşamı yani pazartesi ilk kez biri elendi.

TV8 ekranlarında yayınlanan sevilen yemek yarışması MasterChef Türkiye'de Burcu, Meltem, Kerem ve Uğur final haftasının ilk gününde yarıştı.

Dört yarışmacının kaldığı finalde, ilk basamağı geçmek isteyen Materchef adayları finale adını yazdırabilmek için kıyasıya rekabet ettiler.

Bireysel üç yarışma yapılan Masterchef 17 Aralık akşamı, yapılan ilk yemekle Burcu en yüksek puanı alarak balkona çıkan ilk final adayı oldu.

Uğur, Meltem ve Kerem'in  kıyasıya rekabetinin devam ettiği Masterchef 17 Aralık ikinci oyunda en yüksek puanı alan Uğur, balkona Burcu'nun yanına çıkmayı başardı.


Elenen isim belli oldu

Son ikiye kalan Meltem ve Kerem ise Masterchef 17 Aralık akşamı hayallerinin devam etmesi için canla başla yemeklerini pişirdiler.

Fakat Masterchef 17 Aralık akşamının bir diğer final adayı Kerem oldu.



Masterchef 17 Aralık veda eden isim Meltem oldu.

Bu akşam da kıyasıya mücadelenin devam edeceği Masterchef Türkiye'de üçlü finalde kim hayallerine veda edecek? Hep birlikte izleyip göreceğiz...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR