Masterchef 18 Aralık Burcu elendi! Düşman kardeşler finale kaldı

Masterchef Türkiye'de final heyecanı başladı. MasterChef Türkiye 32. yeni bölümüyle 18 Aralık Salı akşamı ekrana geldi. Final heyecanının yaşandığı Masterchef'de Kerem, Burcu ve Uğur üçlü finale adını yazdırmıştı. Peki kim elendi? Hangi iki yarışmacı finale adını yazdırdı?

Masterchef 18 Aralık Burcu elendi! Düşman kardeşler finale kaldı
Yayın Tarihi: 18.12.2018 00:17:00

TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye'nin 18 Aralık Salı günü yayınlanan 32. yeni bölümünde final heyecanı başladı.

Masterchef 18 Aralık akşamı son kez takım oyunu oynandı. Eski yarışmacıları takımlarına seçen Kerem, Uğur ve Burcu takımlarda şeflik yaptılar.

Üç yarışmacının kaldığı finalde, ilk basamağı geçmek isteyen Materchef adayları finale adını yazdırabilmek için kıyasıya rekabet ettiler.

Oyunun sonunda Masterchef 18 Aralık akşamı finale adını ilk yazdıran isim Uğur oldu. 

Masterchef 18 Aralık akşamı takım oyunundan sonra elemeye kalan Burcu ve Kerem, 45 dakikalık yarışmada bonfile temalı biri Türk diğeri dünya mutfağından iki yemek yaptı.


Masterchef 18 Aralık akşamı eleme oyununda Kerem, çentik kebabı ve biber soslu bonfile yaparken, Burcu da tantuni ve rokfor soslu bonfile yaptı.

Masterchef 18 Aralık akşamı yarışmanın başından beri çok iyi arkadaş olan Kerem ve Burcu'dan hangisi adını finale yazdırdı? Masterchef finalinde Uğur'un rakibi kim olacak?

Masterchef 18 Aralık akşamı eleme yarışından galip çıkan isim Kerem oldu. Böylece Masterchef 18 Aralık akşamı finale adını yazdıran bir diğer isim Kerem oldu.

Masterchef 18 Aralık akşamı ikili elemede yarışı kaybeden isim ise Burcu oldu. Masterchef  Türkiye'nin üçüncüsü Masterchef 18 Aralık akşamında Burcu oldu.

23 Aralık Pazar akşamı yapılacak canlı finalde düşman kardeşlerden hangisi birinci olacak? Kerem mi Uğur mu? Türkiye'nin Masterchef'i kim olacak?
 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR