Masterchef 23 Aralık büyük final geldi çattı! Düşman kardeşlerden hangisi Masterchef olacak?

Masterchef Türkiye'de büyük final geldi çattı. 23 Aralık Pazar akşamı yapılacak olan Masterchef finali canlı olarak yayınlanacak. Geçtiğimiz hafta Masterchef'in düşman kardeşleri finale adını yazdırmıştı. Peki Masterchef kim olacak? Masterchef Kerem mi olacak yoksa Uğur mu? İşte detaylar...

Masterchef 23 Aralık büyük final geldi çattı! Düşman kardeşlerden hangisi Masterchef olacak?
Yayın Tarihi: 22.12.2018 15:24:00

TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye'nin 23 Aralık Pazar akşamı ekranlara gelecek final bölümü heyecanla bekleniyor. Canlı olarak yayınlanacak Masterchef büyük final yarışmanın düşman kardeşleri arasında kıyasıya rekabete neden olacak.

Geçtiğimiz hafta Masterchef'de yarı final heyecanı yaşanmış, son üçe kalan Kerem, Burcu ve Uğur'dan; Masterchef'in düşman kardeşleri Kerem ve Uğur finale adını yazdırmayı başarmıştı.

Peki Masterchef kim olacak? Masterchef 23 aralık kupayı kim kazanacak?

Masterchef 23 aralık büyük finalde Kerem ve Uğur karşı karşıya gelecek. Yarışmanın en başından beri oldukça iddialı olan iki genç aşçı Türkiye'nin Masterchef'i olmak için canlı yayında ter dökecek.


Peki Masterchef 23 Aralık finalinde neler yaşanacak?

Çekimleri tamamlanan Masterchef 23 Aralık final akşamının son bir saati canlı olarak yayınlanacak. Normalde Pazartesi ve salı akşamları ekranlara gelen Masterchef yarışmasının finali pazar akşamı ekranlara gelecek.

Masterchef 23 Aralık Pazar akşamı büyük finaliyle saat 20:00'de Tv8 ekranlarında olacak!



 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR