Masterchef 23 Aralık şampiyon belli oldu! Türkiye'nin Masterchefi Uğur

Masterchef Türkiye'de büyük final geldi çattı. Masterchef 23 Aralık Pazar akşamı final anlı canlı olarak ekranlara geldi. Peki Masterchef 23 Aralık şampiyon kim oldu? Türkiye'nin yeni Masterchef'i Kerem mi oldu Uğur mu?

Masterchef 23 Aralık şampiyon belli oldu! Türkiye'nin Masterchefi Uğur
Yayın Tarihi: 22.12.2018 01:05:00

TV8'in sevilen yarışması MasterChef Türkiye'nin 23 Aralık Pazar akşamı final bölümüyle ekranlara geldi. Canlı olarak yayınlanan final anları büyük heyecana neden oldu.

Düşman kardeşlerin kıyasıyla rekabet ettiği Masterchef 23 Aralık akşamı Kerem ve Uğur ilk olarak şeflerin verdiği yemeği yaptı. İlk oyunda Kerem Uğur'un 4 puan önüne geçti.

Sonrasında Masterchef 23 Aralık akşamı iki şef adayının hafta içi yaptıkları yemeklerden aldıkları puanlar açıklandı. Üç farklı yerde üç farklı şefin yemeklerini yapan Kerem ve Uğur puanlarını Masterchef 23 Aralık finalde öğrendiler.

Aralarında 3 puan fark kalan Kerem ve Uğur imza yemeklerini ise canlı yayında yaptılar. Eski yarışmacıların da finalistlerin ailelerinin de katıldığı Masterchef 23 Aralık heyecan doruktaydı.


Masterchef 23 Aralık final akşamı Uğur'un imza yemeği olarak "Türk kahveli pirzola" yaptı. Kerem de "Keşkek eşliğinde dana gerdan" yaptı.

Şeflerin puanlarını vererek birinciyi açıkladıkları Masterchef 23 Aralık akşamı toplamda aldığı 69 puanla şampiypn Uğur oldu.

Kerem ise aldığı 68 puanla Masterchef'in ikincisi oldu.

Masterchef 23 Aralık finalde şampiyon Uğur oldu. Masterchef 23 Aralık Uğur hem Türkiye'nin Masterchefi ünvanını kazanırken 100 bin TL'nin de sahibi oldu.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR