MasterChef Alican Sabunsoy kimdir? Nereli kaç yaşında

Yeni sezonuyla kısa bir süre sonra başlayacak olan Masterchef yarışmasının yeni yarışmacısı Alican Sabunsoy kimdir? Masterchef Alican Sabunsoy, izleyiciler tarafından araştırılmaya başlandı. MasterChef Alican Sabunsoy kimdir, nereli, kaç yaşında? Sizler için hazırladık...

MasterChef Alican Sabunsoy kimdir? Nereli kaç yaşında
Yayın Tarihi: 14.08.2019 17:41:00

Masterchef Türkiye'nin yeni sezonu için geri sayım başladı! Kısa bir süre sonra yeni sezon, yeni bölüm ve yeni yarışmacıları ile ekranlara gelecek olan Masterchef'in yeni yarışmacısı Alican Sabunsoy merak edildi. Masterchef izleyicisi Masterchef Alican Sabunsoy kimdir, kaç yaşında? Nerelidir? Bu soruların yanıtını araştırıyor.

Masterchef'in geçtiğimiz sezonunda, Mehmet, Somer ve Hazer şeflerin jüriliğinde heyecan dolu ve bol maceralı bölümler yaşanmıştı. Masterchef'in finalinde Uğur Kardeş birinci olarak "Masterchef" ünvanının sahibi olmuştu. Bakalım bu sezon da geçen sezon gibi mücadeleli ve hırslı geçecek mi? Masterchef yarışmacısı Alican Sabunsoy kimdir? Gelelim bu sorunun yanıtına...


Masterchef Alican Sabunsoy Kimdir? Kaç Yaşında?

Masterchef'in yeni yarışmacısı Alican Sabunsoy, 28 yaşında. Genç ve enerjik bir yarışmacı olan Alican Sabunsoy, Masterchef yarışmasının en iddialı yarışmacılarından biri konumunda. Adanalı olan Alican Sabunsoy, kebap ve kebap yemeklerinde oldukça iyi olduğunu söylüyor.

Kebabın dışında Uzak Doğu ve diğer mutfakların da ustası olduğunu aktaran Alican Sabunsoy, zorlu yarışmada Masterchef olmak için yarışacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR