Masterchef bu hafta kim elendi? 9 Ekim Çarşamba elenen kim oldu

Tv8'in çok sevilen lezzet yarışması Masterchef 9 Ekim Çarşamba akşamı 27. bölümüyle ekranlara geldi. Eleme heyecanının yaşandığı son bölümde Faruk Batuhan, Açelya, Murat ve Yasin elenmemek için ter döktüler. Peki Masterchef bu hafta kim elendi? Masterchef 2019 veda eden kim oldu? İşte detaylar...

Masterchef bu hafta kim elendi? 9 Ekim Çarşamba elenen kim oldu
Yayın Tarihi: 9.10.2019 23:34:00

Masterchef 2019 kim elendi? Masterchef bu hafta kim elendi? 9 Ekim yeni bölümde neler yaşandı? her yerde aranıyor. Tv8 ekranlarında iki sezondur yayınlanan ve her bölümde ayrı bir heyecanın yaşandığı lezzet yarışması Masterchef bu akşam 27. bölümüyle ekranlara geldi. Eleme yarışının yaşandığı son bölümde nefesler tutuldu. Peki  Faruk Batuhan, Açelya, Murat ve Yasin'den hangisi elendi? Detaylar haberimizin devamında...

O Ses Türkiye'nin başlamasıyla yayın günü değişen ve bu hafta itibariyle pazartesi,salı,çarşamba ve perşembe akşamları yayınlanan Masterchef'de ilk olarak takımlar Bursa'nın Misi Köyü'ne gitti ve burada jüri üyeleri Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanni'nin istediği menüyü verilen sürede hazırladılar. Organik takım yarışından kırmızı takım galip çıkarken mavi takım dokunulmazlık oynadı. 



Somer Şef'in yaptığı Altın yumurta yemeğini yapan mavi takımdan dokunulmazlığı alan Batuhan oldu. Eleme potasına Murat'ı yollayan Batuhan ardından Yasin'i de oyu sayesinde bertaraf etti.


Dün de kaybettikleri takım oyununda potaya düşen Faruk Batuhan ve Açelya ile birlikte Murat ve Yasin de eleme oyununa gitti. 

MASTERCHEF KİM ELENDİ? 9 EKİM

Son tabaklarında Danilo Şef'in yaptığı kuzu incikli risotto yemeğinin aynısını yapmaya çalışan Faruk Batuhan, Açelya, Murat ve Yasin'e 45 dakika süre verildi. 

Ellerinden gelenin en iyisini yapan 4 yarışmacı da tabaklarını çıkartmayı başardı. Danilo Zanni'nin tabağına en yakın yemeği çıkartan ise Murat oldu. Ardından arkadaşlarının yanına dönen isim ise Yasin oldu. 

Masterchef 9 Ekim elenen isim ise Açelya oldu. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR