MasterChef Duygu Esra Erol'un programına katılmış

MasterChef Duygu Esra Erol'un programına katılmış. Hayat hikayesiyle insanları şoke eden ve duygulandıran MasterChef Duygu Acarsoy'un şaşırtan geçmişi.

MasterChef Duygu Esra Erol'un programına katılmış
Yayın Tarihi: 2.10.2020 13:01:00

MasterChef Duygu Esra Erol'un programına katılmış. Hayat hikayesiyle insanları şoke eden ve duygulandıran MasterChef Duygu Acarsoy'un şaşırtan geçmişi.

Tv 8'de yayınlanan Acun Ilıcalı'nın programı MasterChef Türkiye yarışmacılarından Duygu, programda anlattıklarıyla herkesi şaşırttı. MasterChef yarışmacılarından Duygu , canlı yayında yaptığı itirafla nişanlısının onu aldattığını, aldattığı kızın kendisini arayıp nişanlısının onunla Duygu'yu aldattığını söylemiş ve bu şekilde ihaneti öğrenmiş.

MasterChef yarışmacılarından Duygu Acarsoy'un eski eşi tarafından şiddet gördüğünü söylemişti. İlk olarak başına gelen ihnaeti anlatan eski nişanlısı tarafından aldatıldığını söyleyen Duygu, ailesinin izin vermediği ve kesinlikle karşı çıktıkları bir evlilik yaptığını söylemiş ve "Uzun süre şiddet gördüm" diyerek acı gerçekleri itiraf etmişti. Duygu, Mehmet Şef'in ilişkisi ile ilgili soruları üzerine: "Şöyle insanlar bence ders alsın. O insana çok güvendim. Ailemin onaylamadığı bir evlilikti. 5 tane sabıkası varmış. Beni de dolandırdı. Üzerime var olan ev ve arabanın hepsi gitti. Evliliğimin ilk günü dayak yedim. Uzun süre şiddet gördüm. Ben ayrıldım 14. gün. Benim en yakın arkadaşımla evlendi. Kız daha sonra televizyon programlarına çıktı." dedi.




Bu dramı duyan kişiler MasterChef Türkiye Duygu Acarsoy'un hayatını, geçmişini araştırmaya başladı. Araştırmalardan sonra Duygu'nun Atv'de yayınlanan Esra Erol'un sunuculuğunu yaptığı programa katıldığı öğrenildi. Merve Gül ve Orhan Gül arasındaki olaylar hakkında canlı yayına bağlanan Duygu Acarsoy, Orhan Gül'ün eski kocası olduğunu tüm Türkiye önünde itiraf etti.
 

Atv'de yayınlanan Esra Erol programında canlı yayında herkesin kanını donduran ifadeler veren Duygu'nun söylediklerini duyan Esra Erol'da şaşkınlığını gizleyemiyor. MasterChef Duygu, eşinin yeni karısı Merve Gül'ün ilkokuldan beri en yakın arkadaşı olduğunu "Benden sonra değil, benimle birlikteyken birlikte olmaya başladılar ve ayrıldıktan hemen sonra davullu zurnalı düğün yaptılar" açıklamalarını yaptıktan sonra izleyenleri şoke etti.

Eski kocası Orhan Gül'ün kendisini sadece aldatmak değil bunun yanında Duygu'yu dolandırdığını da söyleyen Duygu, Orhan Gül'ün eski karısı olarak bağlandığı Esra Erol'da programında eşiyle kendisini aldatan arkadaşı Merve Gül ve eski eşi Orhan Gül ilgili kan donduran itiraflarda bulunmuş.






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR