MasterChef kim elendi? 23 Ekim MasterChef kim gitti

İkinci sezonuyla Tv8 ekranlarında yayınlanmaya devam eden MasterChef 23 Ekim çarşamba akşamı 35. bölümüyle ekranlara geliyor. Eleme heyecanının yaşandığı yeni bölümde kırmızı takım bugün de kaybedince olanlar oldu. Peki MasterChef kim elendi? İşte detaylar...

MasterChef kim elendi? 23 Ekim MasterChef kim gitti
Yayın Tarihi: 23.10.2019 23:15:00

MasterChef kim elendi? 23 Ekim MasterChef kim gitti? arama motorunda aranmaya başladı. Tv8 ekranlarının haftanın 3 günü yayınlanan yarışma programı MasterChef'de bir haftanın daha sonu geldi. Kıyasıya takım oyunlarının oynandığı son haftada Yasin'in kaptan olduğu kırmızı takım 2-1 kaybedince, takımdan 4 kişi eleme oyunu oynadı. Hal böyle olunca MasterChef 23 Ekim elenen kim oldu? çok merak edildi. Detaylar haberimizde...



MasterChef'de bugün son bir takım oyunu oynanadı ve dün makarna oyununu kaybeden Kırmızı takım yeni bölümde de kaybetti. Böylece Alican ve Faruk Batuhan'ın eleme adayı çıktığı takım bir kez daha dokunulmazlık oynadı. Burdan galip çıkan Eda potaya Mustafa'yı göndeririken, oylamada son ikiye Yasin ve Batuhan kaldı. Bu yükü sırtlanmak istemeyen Yasin ise potaya Batuhan'ı yolladı. Böylelikle 23 Ekim akşamı oynanan eleme oyununda Mustafa, Batuhan, Alican ve Faruk Batuhan ecel terleri döktü.




23 EKİM MASTERCHEF KİM ELENDİ?

Eleme oyununda Somer Şef'in yemeği olan fırında patlıcan kebabı, lavaş ve sumaklı soğan yapan yarışmacılar son anlarına kadar canla başla mücadele ettiler. Oldukça iddialı isimlerin kaldığı elemede heyecanlı dakikalar yaşandı. 

En iyi tabağı yapmak için birbirleriyle mücadele eden dört iddialı erkek yarışmacı, Somer Şef'in tabağına en yakın yemeği yapmak için uğraştı. 

Her hafta bir kişinin gittiği yarışmaya son bölümde veda eden isim ise Faruk Batuhan oldu. Böylece MasterChef maratonuna güçlü yarışmacılardan biri veda etti. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR