MasterChef Rüveyde Hatice Kalaman kimdir? Nereli kaç yaşında

TV8 ekranlarında yeni sezonuyla 18 Ağustos Pazar günü başlayacak Masterchef yarışmasının yeni yarışmacısı Rüveyde Hatice Kalaman kimdir? Masterchef izleyicisi Rüveyde Hatice Kalaman kimdir, kaç yaşında ve nerelidir? Bu soruların yanıtını araştırıyor.

MasterChef Rüveyde Hatice Kalaman kimdir? Nereli kaç yaşında
Yayın Tarihi: 14.08.2019 16:18:00

TV8'de yeni sezonuyla izleyici karşısına çıkacak MasterChef yarışmasının yeni yarışmacıları da belli oldu. Masterchef 2. sezon yarışmacılarından biri de Rüveyde Hatice Kalaman oldu. Masterchef izleyicileri, dişli bir yarışmacı olması beklenen Rüveyde Hatice Kalaman'ı araştırıyor. Rüveyde Hatice Kalaman kimdir, nerelidir? Rüveyde Hatice Kalaman kaç yaşında? Tüm bu sorular yanıt arıyor.

Masterchef, geçtiğimiz sezon heyecanlı ve gerilimli bölümleriyle izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başarmıştı. Hem Mehmet, Somer ve Hazer şef hem de yarışmacılar, büyük bir sinerji yakalamış ve yarışma çok heyecanlı bir hal almıştı. Yeni sezonda da bu sinerjinin devam etmesi ve Masterchef'in izleyicilerini ekran başına kilitlemesi bekleniyor. Şimdi gelelim Masterchef Rüveyde Hatice Kalaman kimdir? Bu sorunun yanıtına...

Masterchef Rüveyde Hatice Kalaman kimdir? Nereli, kaç yaşında?

Masterchef yarışmasının yeni sezonunda yarışacak yeni yarışmacısı Rüveyde Hatice Kalaman, Türk asıllı Alman vatandaşı. Almanya'da doğup büyüyen ve Alman vatandaşlığı bulunan Rüveyde Hatice Kalaman, hayatında bir anı oluşturmak ve büyük bir macera yaşamak için Masterchef yarışmasına katıldığını aktarıyor.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR