Masterchef Sergen yarışmadan ayrıldığını açıkladı!

Masterchef All Star yarışmasına bu sene damga vuran Sergen Özen yarışmadan ayrıldığını açıkladı.

Masterchef Sergen yarışmadan ayrıldığını açıkladı!
Yayın Tarihi: 20.08.2023 16:01:00

TV8'in fenomen yarışması Masterchef bu sene All Star olarak ekranlara geldi. Programda bu sene her senin en iyileri ter dökerken yarışmaya Sergen damga vurmuştu.

Masterchef 2023 All Star'a bu sene Sergen başarılı performansının yanı sıra hareketleri ile de damga vurdu. Her bölümde kendine güveni daha da artan Sergen son bölümlerde ki tavırları ve  itici olduğu düşünülen tavırları ile Dilara ile yakınlığı ve onu koruması nedeniyle iyice eleştirilerin hedefi olmuştu. Son olarak Sergen'in Alican'a tavırları Sergen'i destekleyenler tarafından da doğru bulunmamıştı.


 Masterchfe 2023 All Star'da Sergen son bölümde ağlarayak programı terk etmiş ve oyunda yer almamıştı. İzleyenler şeflerin Segen, Tahsin ve Dilara'ya torpil geçtiğine dair yorumlarda bulunmuştu.

Bir süredir Instagram paylaşımı yapmayan Sergen bugün yeni bölüm tanıtımında "Hoşçakal Sergen" yazarak yarışmadan ayrıldığını duyurdu. Masterchef All Star 20 Ağustos 2023 yeni tanıtım eleme fragmanında potadaki bir yarışmacının bir hata yaptığı görülüyor. Şefler "Kuralları çiğeneyen biri var maalesef" açıklamasını yapıyor. Kimin elendiği tanıtımda gösterilmezken Sergen instagram hesabından "Hoşçakal Sergen" yazarak tanıtımı yayınlaması yarışmadan bilerek mi ayrıldı diye düşündürttü. Ancak bazı kullanıcılar Sergen'in yine kibirle dalga geçmek amacıyla bu paylaşımı yaptığını elenen ismin başkası olduğu yorumlarda bulundu. 






HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR