Masterchef yeni sezon ne zaman başlıyor? Hangi gün saat kaçta

Tv8'in çok sevilen yemek yarışması Masterchef'in yeni sezon tanıtımları ard arda geldi. Yarışma için heyecan iyice artarken herkes Masterchef yeni sezon ne zaman başlayacak? sorusuna yanıt arıyor. Biz de sizler için bu soruyu detaylıca yanıtladık.

Masterchef yeni sezon ne zaman başlıyor? Hangi gün saat kaçta
Yayın Tarihi: 16.08.2019 17:41:00

Tv8 ekranlarının çok sevilen yemek yarışması Masterchef yeni sezon için geri sayım başladı. Geçen yıl ekranlarda fırtına gibi esen yemek yarışmasında hırs, rekabet, kahkaha bolca lezzet mevcut. İlk sezonun Masterchef'i olan Uğur Kardaş'ın ardından Türkiye'nin ikinci masterchefinin seçileceği Masterchef ne zaman başlayacak? her yerde aranıyor.

Geçtiğimiz sezondan farklı olarak bu yıl jüri üyelerinde değişikliği gidilen yarışmadan Hazer Amani ayrıldı. Onun yerine jüriye sempatik İtalyan şef Danilo Zanna geldi. Yani Masterchef yeni sezon jürisi Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'dan oluşacak.


Birbirinden iddialı yarışmacıların olacağı Masterchef'de yemeklerin beğendirmek için ter döken yarışmacılar jüri karşısında zorlu anlar yaşayacak. Peki hangi yarışmacılar 14 kişi arasına girmeye hak kazanacak?

Bu sorunun cevabını 18 Ağustos pazar akşamı hep birlikte öğreneceğiz.

Masterchef yepyeni sezonuyla 18 Ağustos pazar akşamı Tv8 ekranlarında olacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR