Masterchef'te Sergen bile artık Dilara'ya isyan etti

Masterchef All Star yeni bölümünde Sergen ve Dilara birbirine girdi!

Masterchef'te Sergen bile artık Dilara'ya isyan etti
Yayın Tarihi: 5.09.2023 14:26:00

TV 8'in fenomen yarışma programı MasterChef bu sezon All Star bölümüyle ekranlara geliyor. Yarışmanın ilk haftalarında sezona damga vuran isim hiç kuşkusuz Sergen olmuştu. Ancak sosyal medya yorumlarında Sergen’in jüriler tarafından kayrıldığı, Sergen, Dilara, Tahsin ve Eren arkadaşlığının yarışmayı izlenmez hale getirdiği tepkileri çoğalmıştı.

MasterChef Türkiye Allstar son bölümlerinde ise kurgunun yorumlardan etkilendiği açıkça görülüyor ki, Sergen’in tavırları değişmiş ve jürilerin hiçbir yemekte Sergen'i seçmediği dikkat çekmişti. Masterchef All Star yeni bölüm fragmanında ise Sergen ve Dilara'nın dostluğuna kara kedi girdi.

Masterchef All Star son bölümünde kaptanlık oyununda mavi takımın kaptanı Sefa olmuş, Sefa ise kırmızı takım kaptanı olarak karşına Dilara'yı seçmişti. Dilara takımına yakın arkadaş olduğu ve yarışmanın en iyi oranlarına sahip olan Sergen ve Tahsin'i alırken beklemediği bir şey oldu.


HAVALARA GİRME DİLARA

MasterChef All Star'da belki de en sevilmeyen isimlerden birisi olan Dilara sonunda yakın arkadaşından da tepki alabildi. Masterchef All Star yeni bölüm fragmanında Sergen’in Dilara’ya karşı tepki gösterdiği görüldü. Dilara'nın tavırlarından rahatsız olan Sergen, Dilara’ya "Dilara sen kaptan olmadın, sen buraya getirildin. O yüzden fazla havalara girme" dediği görüldü.

Fragmanda ayrıca Dilara'nın Sergen'e "Ben kaptanım yardımcı değil" derken Sergen'in Dilara'ya "Sen benim anca çırağım olursun" dediği de görüldü.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR