Masumlar Apartmanı yayından kaldırılıyor mu? İzleyenlerine şok haber !

Masumlar Apartmanı yayından kaldırılıyor ? İzleyenlerine şok haber ! Trt 1'de yayınlanmaya başlayan ve reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı'nın yayından kaldırılacağını duyan izleyicileri sosyal medyada olay çıkardı.

Masumlar Apartmanı yayından kaldırılıyor mu? İzleyenlerine şok haber !
Yayın Tarihi: 15.10.2020 14:35:00

Masumlar Apartmanı yayından kaldırılıyor ? İzleyenlerine şok haber ! Trt 1'de yayınlanmaya başlayan ve reyting rekorları kıran Masumlar Apartmanı'nın yayından kaldırılacağını duyan izleyicileri sosyal medyada olay çıkardı.

Trt 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'nda yaşanan şok gelişme ile dizinin yayından kaldırılacağı gündeme bomba gibi oturdu. Her hafta Salı günü Trt 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşan diziye kötü haber geldi. 15 Eylül 2020'den beri Trt 1 ekranlarında izleyicisiyle buluşan ve ilk çıktığı günden beri diğer dizilerin 4-5 bölümde aldığı reytingi 1 bölümde toplayan Masumlar Apartmanı'na ceza geldi.

Bu hafta 6. bölümü yayınlanacak olan Masumlar Apartmanı'nda final söz konusu. Dizi normal seyrinde ilerlerken dizinin yazarı olan Gülseren Budayıcıoğlu'na ceza geldi. Gülseren Budayıcıoğlu'nun Madalyonun İçi adlı kitabından uyarlanan ve konusuyla dikkatleri üzerine çeken dizinin oyuncu kadrosu çok başarılı. Masumlar Apartmanı'nın başrollerini Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah, Birkan Sokullu, Merve Dizdar'ın paylaştığı dizinin yazarına ceza geldi.

Masumlar Apartmanı'nın yazarı olan Gülseren Budayıcıoğlu hakkında ortaya çıkar iddialar dizinin sonunu getirdi. Gülseren Budayıcıoğlu'na gelen cezanın bedelini Masumlar Apartmanı ödüyor.

Ekranlarda sürekli aynı konuları ele alan dizileri görmekten seyircilerin isyan edecek duruma gelmesine TRT 1'de başlayan Masumlar Apartmanı dur dedi. İşlediği konunun farklılığı ve özgünlüğü, dizideki karakterlerin kendine has olan ve bilinen zengin kız fakir oğlan temasından ziyade halkın içinden olması, senaryonun gerçek hayattan esinlenilmiş olması ve tüm bunları harika bir oyuncu kadrosuyla ortaya koyan Masumlar Apartmanı, yayınlandığı gün rakiplerine reyting konusunda acımıyor.


Masumlar Apartmanı ve Kırmızı Oda'nın yazarı olan Gülseren Budayıcıoğlu'nun bir diğer kitabı da ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yeni proje hakkında hiçbir ipucu verilmiyor. Akıllara "yeni proje başlamadan bitecek mi ?" sorularını getirdi.

Gülseren Budayıcıoğlu hakkında ortaya atılan iddialar sosyal medya üzerinden atıldı ve hızlıca yayıldı. Büyük tepki ve eleştirilere maruz kalan Gülseren Budayıcıoğlu'ndan henüz bir cevap gelmedi. Sosyal medyada bir kesim insan tarafından çok sevilen ve dizinin bitmemesi hatta Gülseren Budayıcıoğlu'nun başka eserlerinin de ekranlarda izleyenlerle buluşmasını isterken diğer bir kesim Gülseren Budayıcıoğlu'na karşı inanılmaz büyük yargı ve öfke besliyor. Dizilerinin ekranlardan kalkmasını ve insanları yanlış etkileyip yönlendirdiği için Masumlar Apartmanı'nın yazarı olan Gülseren Budayıcıoğlu'na ceza kesilmesini istiyor ve bunu sosyal medyadan yaymaya çalışıyorlar.

Türk Psikologlar Derneği'ndeki birçok kişi tarafından Psikiyatrinin Canan Karatay'ı yakıştırması yapıldı. Gülseren Budayıcıoğlu'nun sahip olduğu Madalyon Psikiyatri Merkezi'nde yeni çalışanlar da Gülseren Budayıcıoğlu hakkında şok iddialar ortaya attı. Hatta Madalyon Psikiyatri Merkezi'nde daha önce görev yapmış çalışanları da Gülseren Budayıoğlu ile ilgili iddialar ortaya attı.

Ünlü televizyon programcısı Acun Ilıcalı'da bu konuya sessiz kalamadı. Gülseren Budayıcıoğlu hakkında ortaya atılan iddialara ve Masumlar Apartmanı dizisinin yayından kaldırılması istemine karşı sessizliğini bozdu. Gerçek hayatında birçok kez Gülseren Budayıcıoğlu'ndan destek alan ve birçok sorununa çözüm bulan Acun Ilıcalı, televizyon sektöründeki diğer yapımcıların Gülseren Budayıcıoğlu ile çalışmak isteyip başarısını kıskanması ve Gülseren Budayıcıoğlu'nun onlarla çalışmayı başka yapımcılarla çalışması üzerine Gülseren Budayıcıoğlu'na iftira atıldığını ve tüm bu olanların karalama kampanyası olduğunu öne sürdü. Bir yandan Gülseren Budayıcıoğlu'nu atılan bu iftiralara rağmen diziye devam etmeye ikna etmeye çalışan Acun Ilıcalı bir yandan da bu iftiraları atan ve Gülseren Budayıcıoğlu'nu karalamaya çalışan yapım şirketlerine ve insanlara iddialarını geri çekmelerini söylüyor.

Dizinin yayınlandığı kanal olan TRT 1 Masumlar Apartmanı dizisinin akibetiyle ilgili henüz bir açıklama yapmadı. Masumlar Apartmanı yayından kaldırılacak mı yoksa devam mı edecek ilerleyen süreçte TRT 1'inde açıklamalarına göre belli olacak.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR