Mbaye Diagne Al Rayyan'a transfer oluyor! Diagne Evi Otomobili Topladı Bonservisi Ne Kadar?

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Mbaye Diagne Suudi Arabistan ekibi Al Rayyan'a transfer oluyor! Senegalli golcü Mbaye Diagne'nin yeni adresi Al Rayyan oldu. Peki Galatasaray ne kadar bonservis alacak? Diagne transferi bitti!

Mbaye Diagne Al Rayyan'a transfer oluyor! Diagne Evi Otomobili Topladı Bonservisi Ne Kadar?
Yayın Tarihi: 31.07.2019 10:53:00

Galatasaray'ın tartışmalı ismi Mbaye Diagne, Suudi Arabistan yolcusu... Mbaye Diagne Galatasaray'dan ayrılıyor ve Suudi Arabistan ekibi Al-Rayyan'a transfer oluyor! Al Rayyan, Galatasaray ile Diagne için 13 milyon euro bonservis bedelinde anlaştı! 27 yaşındaki Senegalli golcüyü göndermek isteyen Galatasaray, teklifi kabul etti ve transfer bitti! 

Galatasaraylı Mbaye Diagne'nin, otomobilini ve evinin eşyalarını paketleyip Suudi Arabistan'a gönderdiği iddiaları da gündemde! Sosyal medyada, Diagne'nin aracı olduğu iddia edilen otomobilin çekici tarafından götürüldüğü ve kargolandığı görüntüler yer alıyor. Senegal ile Afrika Uluslar Kupası'nda final oynayan Mbaye Diagne'nin yeni adresi Al-Rayyan oluyor! 

Mbaye Diagne Al Rayyan'a Transfer Oldu Kap Açıklaması 

Galatasaray'ın Senegalli golcüsü Mbaye Diagne, Al Rayyan'a transfer oldu. Transferin Kamu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirilmesi bekleniyor. Galatasaray, Diagne'nin gidişinin ardından forvete Falcao'yu transfer edecek. Bunun yanı sıra Mitrogluo'nun da gönderilmesi ve yerine başka bir forvet oyuncusunun alınması bekleniyor.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR