Mbaye Diagne Al Rayyan'da! Katar Basını yazdı Diagne Bonservisi Dudak Uçuklattı!

Galatasaray'ın Senegalli forveti Mbaye Diagne Katar takımı Al Rayyan'a transfer oldu! Katar Basınında son dakika olarak yer alan habere göre Diagne Al Rayyan için Katar'a geldi! Galatasaray Diagne'yi Katar'a sattı ne kadar kazanacak bonservisi belli oldu!

Mbaye Diagne Al Rayyan'da! Katar Basını yazdı Diagne Bonservisi Dudak Uçuklattı!
Yayın Tarihi: 1.08.2019 14:33:00

Galatasaray, 29 yaşındaki Senegalli forveti Mbaye Diagne'yi Katar ekibi Al Rayyan'a sattı! Suudi Arabistan, Çin ve Katar ekiplerinden birçok teklif alan Mbaye Diagne, Al Rayyan'da karar kaldı ve Katar'a satıldı. Galatasaray'da gitmesi için çok beklenen ve taraftarın da gönderilmesini istediği Mbaye Diagne'nin yeni adresi Al Rayyan oldu! 

Galatasaray, geçtiğimiz sezon devre arasında Kasımpaşadan toplamda 13 milyon euro bonservis bedeliyle transfer ettiği golcü oyuncu Mbaye Diagne'den "kurtuldu!" Fatih Terim'in de satılmasını istediği yıldız golcü, Al RAYYAN ekibine satıldı. Galatasaray'ın Al Rayyan'la 14 milyon euro bonservis bedelinde el sıkıştığı ve Diagne'yi sattığı öğrenildi.

Katar Basını Diagne Al Rayyan Haberlerini Vermeye Başladı


Katar'da spor medyası ve basını, Diagne'nin Al Rayyan'a satıldığını duyurdu! Mbaye Diagne'nin Al Rayyan için sağlık kontrollerinden geçmek için Doha'ya geldiğini aktaran Katar Basını, transferin 14 milyon euroya tamamlandığını yazdı.

Galatasaray'da Diagne Gitti Falcao Geliyor

Galatasaray, 14 milyon euroya Diagne'yi satarak FFP anlamında da alan açmış oldu. 14 milyon euroluk bütçe ile transferde ilk hedef Falcao olacak. 33 yaşındaki Kolombiyalı Golcü Radamel Falcao'nun transferi için artık hiçbir pürüz kalmadı. Bunun yanı sıra bir orta saha oyuncusu da kadroya dahil edilecek.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR