Mbaye Diagne Çin Yolcusu! Diagne Çin Bayrağıyla Gündem Oldu!

Galatasaray'ın Senegalli golcüsü Mbaye Diagne Çin ligine mi transfer olacak? Uzun süredir adı Suudi Arabistan ve Çin ekipleriyle anılan Mbaye Diagne'den kafa karıştırıcı hareket...

Mbaye Diagne Çin Yolcusu! Diagne Çin Bayrağıyla Gündem Oldu!
Yayın Tarihi: 17.06.2019 14:56:00

Galatasaray'a devre arasında Kasımpaşa'dan 13 milyon euro bedelle transfer olan Mbaye Diagne, Çin Ligi'ne mi transfer oluyor? Son dönemde adı birçok transfer dedikodularına karışan Mbaye Diagne, Suudi Arabistan ekibi Al Shabab ile de anılmış ancak Al Shabab'ın medya direktörü, Mbaye Diagne iddialarını yalanlamıştı! 

Mbaye Diagne, kariyerinin geri kalan bölümünde daha fazla "para" kazanmak için gelen teklifleri değerlendireceğini açıklamıştı. Instagram hesabından Galatasaray yazısını kaldıran Mbaye Diagne, yeni bir harekete daha imza attı! Mbaye Diagne, instagram biyografisine "Çin Bayrağı" ekledi! "Atleta profesional GS" ibaresini de ekleyen Mbaye Diagne'nin Çin Bayrağı'nı eklemesi kafaları karıştırdı! 

GALATASARAY DİAGNE İÇİN 15-20 MİLYON EURO HEDEFLİYOR


Mbaye Diagne'nin transferinde her geçen saat yeni bir sıcak gelişme yaşanıyor. Diagne için Katar, Suudi Arabistan ve Çin Ligi ekiplerinin yoğun ilgisi bulunuyor. Norwich City'nin de 17 milyon poundluk bir teklifle geleceği iddiaları gündemdeyken Diagne, Çin'e mi transfer oluyor? Sorusu soruluyor.

Galatasaray yönetimi, 13 milyon euroya transfer edilen ve geçtiğimiz sezon Süper Lig'de 30 gole ulaşan Senegalli golcü için 15 milyon ila 20 milyon euro arasında bonservis geliri hedefliyor. Teknik direktör Fatih Terim de beklenen performansı veremeyen ve taraftarı da ikiye bölen Diagne'nin bu bedellerle satışına onay verdi. 

Mbaye Diagne'nin Çin ligi ekiplerinden Guangzhou Evergrande ve Shangai SIPG ile iletişimde olduğu biliniyor. Bu 2 ekip Mbaye Diagne'nin transferi için yarışıyor.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR