Mbiaye Diagne Galatasaray'dan Ayrıldı! Diagne Bonservis bedeli belli oldu

Galatasaray'ın tartışmalı ismi Mbaye Diagne takımdan ayrıldı! Diagne Suudi Arabistan ligi ekiplerinden Al Nassr'a satıldı. Bonservis bedeli ne kadar, Galatasaray Mbaye Diagne'den ne kadar kazanacak? Sizler için araştırdık...

Mbiaye Diagne Galatasaray'dan Ayrıldı! Diagne Bonservis bedeli belli oldu
Yayın Tarihi: 19.07.2019 13:47:00

Galatasaray, Mbaye Diagne'yi sattı. Afrika Uluslar Kupası'nda ülkesi Senegal'le finale yükselme başarısı gösteren ve bu akşam finalde Feghouli'li Cezayir'le karşı karşıya geliyorken Galatasaray, Mbaye Diagne için Al Nassr kulübüyle anlaştı. Geçtiğimiz sezon devre arasında, Kasımpaşa'dan 13 milyon euro bonservis bedeliyle transfer edilen Diagne, Arabistan yolcusu...

Yarım sezon Galatasaray forması giyen Mbaye Diagne, attığı gollerden çok kaçırdığı goller ve davranışlarıyla gündemden düşmüyordu. Galatasaray formasıyla 17 maçta 11 gol atma başarısı gösteren Mbaye Diagne, son haftaların en tartışmalı ismi konumunda. Galatasaray taraftarlarının büyük bir bölümü, Mbaye Diagne'nin takımdan gönderilmesini istiyordu. Mbaye Diagne Al Nassr'a satıldı! Diagne için 14 milyon euro bonservis bedelinde el sıkışıldı. Galatasaray, Diagne transferinden 14 milyon euro kazanacak.


MBAYE DİAGNE ARABİSTAN YOLCUSU! AL NASSR İLE ANLAŞMA TAMAM

Daha önce Instagram hesabından yaptığı paylaşımla "Suudi Arabistan'a gitmiyorum!" diyen Diagne için, Galataray Arabistan ekibi Al Nassr ile el sıkıştı. Ülkesi Senegal'le Afrika Uluslar Kupası'nda bu akşam Cezayir karşısında final maçına çıkacak Diagne, kısa bir süre sonra Galatasaray kampına katılacaktı. 

Şimdi Al Nassr kulübü Galatasaray'la el sıkıştıktan sonra Mbaye Diagne ile transfer görüşmeleri yapacak. Diagne'ye yıllık 4-5 milyon euro garanti ücret önermesi beklenen Al Nassr kulübü, Diagne'yi ikna ederse transfer netlik kazanacak. 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR