Meclis onayından geçti, Emekli maaşı alanlara müjdeli haber

Meclis onayından geçti, Emekli maaşı alanlara müjdeli haber

Meclis onayından geçti, Emekli maaşı alanlara müjdeli haber
Yayın Tarihi: 26.09.2023 16:36:00

Ziraat Bankası, emekli maaşlarını bankalarından alan emeklilere yönelik 50.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunuyor. Meclis onayı alınan bu özel kampanya, Ziraat Bankası müşterilerine ekonomik sıkıntılar yaşayan emekliler için büyük bir destek olacak. Emekli maaşı Ziraat Bankası üzerinden alındığında, gelir belgesi olmadan 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi almak mümkün hale geliyor.

Ziraat Bankası resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyurulara göre, bu kampanya kapsamında ihtiyaç kredisi başvuruları hızlı bir şekilde sonuçlandırılmaktadır. Emekli maaşı hesaplarına göre en fazla 50.000 TL'lik kredi almak isteyenler, internet bankacılığı veya Ziraat mobil uygulaması üzerinden başvurularını kolayca gerçekleştirebilirler.

Düşük Faizli Kredi Fırsatı

Ziraat Bankası, düşük faizli kredilerle vatandaşların daha rahat bir şekilde nakit ihtiyaçlarını karşılamalarını hedeflemektedir. Bu düşük faiz oranları sayesinde müşterilerinin finansal yükünü hafifletmeyi amaçlamaktadır.

3 Ay Ertelemeli Ödeme Seçeneği

Emeklilere sunulan bu ihtiyaç kredisi kampanyası, 3 ay ertelemeli ödeme seçeneği ile daha da cazip hale gelmektedir. Bu sayede emekliler, ödemelerine bir süre daha başlayabilirler.

Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Ziraat Bankası'nın emekli ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak isteyenler, uygun şartları karşılayarak en yakın Ziraat Bankası şubesine başvurabilirler. Bu kampanya, emeklilere nakit ihtiyaçlarını hızlı ve kolay bir şekilde karşılama fırsatı sunmaktadır.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR