Meclis onayından Geçti: Emekliye maaşın 3 katı kadar daha ödeme olacak!

Meclis onayından Geçti: Emekliye maaşın 3 katı kadar daha ödeme olacak!

Meclis onayından Geçti: Emekliye maaşın 3 katı kadar daha ödeme olacak!
Yayın Tarihi: 24.06.2023 14:30:00

Emekliler için yeni bir kampanya duyurusu yapıldı. Meclis onayından geçen ve emekli maaşlarına göre ödeme alacak kişilere verilecek maaşın 3 katı hangi bankadan verileceği açıklandı. Emekliler için daha önce kredi ve kredi kartı kullanıp bu ürünleri düzenli ödeyen kişilere devlet destekli ve düşük faizli nakit krediler verilmektedir. Maaşınızın 3 katına kadar şartsız bir şekilde alacağınız bu ödemeler Vakıfbank ve Halkbank tarafından sizlere verilmektedir. Bu şartlar dahilinde emekli maaş hesabınıza göre kredi kullanmak istiyorsanız, başvurunuzu yapmak için hemen işlem yapacağınız bankayı seçebilir ve kredinizi bu şekilde alabilirsiniz.

Emekli maaş hesaplarına göre işlemlerini yapacak olan kişiler maaşlarının 3 katı kadar kredi alabileceklerdir. Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan herkes başvurusunu yaptıktan hemen sonra kredi notuna göre işlem yapılacaktır. Kredi alacak kişiler başvuru şartlarına uygun olmaları halinde emekli maaşları hesaplanır ve bu emekli maaş hesaplarına göre 3 maaş kredi düşük faizle verilmektedir. 9000 TL emekli maaşı alan birisi 27000 TL ödeme alabilmektedir. 36 ay vadeye kadar bu kredileri bölebilir ve 3 ay ertelemeli olan ilk taksit ödemesi kampanyasından yararlanabilirsiniz.

EMEKLİYE EK ÖDEME

Emekli maaş hesaplarınız üzerinden başvuru yapacak olan kişiler öncelikli olarak bazı şartlara uygun olduğunu bilmesi gerekiyor. Emekli maaş hesapları üzerinden kredi alacaksanız Vakıfbank ve Halkbank üzerinden maaş almanız şarttır. Devlet destekli bu kredi kampanyasına katılarak işlemlerini yapacak olan kişiler için emekli maaş hesapları üzerinden kredinizi hemen alabileceksiniz. Emekli ek ödeme alacak olan kişiler için ayrıca daha önce kredi ve kredi kartı kullanmış olmanızı istemektedir. Bu şartlara uygun olan kişiler banka müşterisi olmaları durumunda emekli maaş hesaplarına göre kredi verilecektir. Emekliye ek ödeme ve emekli maaş hesaplarına göre işlem yapılacağı kesinleştikten sonra 5 dakika içinde sonucuna göre kredi alabileceksiniz.

Vakıfbank ve Halkbank üzerinden emekli maaşını yeni taşıyan ve kredi almak isteyenlerde bu bankalardan nakit kredi almak için daha yüksek limitlerde de krediler kullanabilir. Emeklilerin ayrıca en çok merak ettiği konuların başında emekli maaş hesaplarınıza göre verilecek borç kapatma kredisi olmaktadır. Borç kapatma kredisi kampanyasına katılmak isteyenlere banka hemen sonuç vermektedir. Banka borç kapatma kredisi diğer bankalara nazaran daha çok kredi kartı ve diğer bankalarda olan kredi borçlarınız için ödenmektedir.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR