Meclis'te Lamborghini Etkisi

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, kayıt işlemleri için Meclis'e gitti. Sofuoğlu'nun, Meclis'e Lamborghini marka lüks otomobili ile gelmesi tüm dikkatleri üzerine topladı.

Meclis'te Lamborghini Etkisi
Yayın Tarihi: 4.07.2018 14:25:00

Kenan Sofuoğlu, SüperSport motosiklet yarışlarında ülkemizi başarıyla temsil etmiş ve daha sonra yarış kariyerine son vererek AK Parti Sakarya'dan milletvekili seçilmişti.

Kenan Sofuoğlu, kayıt işlemlerini tamamlamak için Meclis'e gitti. Kenan Sofuoğlu, Türkiye Büyük Millet Meclis'ine Lamborghini Aventador S marka aracıyla geldi. Kenan Sofuoğlu'nun otomobili gören vatandaşlar aracın ve Sofuoğlu'nun fotoğraflarını çekti.

Sofuoğlu, TBMM'de kayıt işlemlerini yaptırdı ve basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Meclise spor arabasıyla gelen Sofuoğlu, bir gazetecinin "Neden motorla değil de arabayla geldiniz" sorusuna, "Motorla daha yoğun zamanlarda gelmek istiyorum. Bugün burası sakindir dedim." yanıtını verdi. 

AK Parti Sakaya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun kullandığı Lamborghini Aventador S marka aracın Türkiye satış fiyatı 5 milyon TL civarında. Sofuoğlu lüks aracını geçtiğimiz aralık ayında 4 milyon TL'ye almış ve TIR'la Sapanca'daki evine getirtmişti.



HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR