Meclisten geçen yeni karar: Ek ödeme 18.000 TL ödenecek!

Meclisten geçen yeni karar: Ek ödeme 18.000 TL ödenecek!

Meclisten geçen yeni karar: Ek ödeme 18.000 TL ödenecek!
Yayın Tarihi: 6.07.2023 13:17:00

Ziraat Bankası, Temmuz ayında da ihtiyaç kredisi kampanyasıyla düşük faiz oranları ve uygun limitlerle kredi vermeye devam ediyor. Bu kampanya kapsamında, başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlara 18.000 TL'ye kadar 36 ay vadeli kredi imkanı sunuluyor. Ziraat Bankası müşterisi olan herkes, internet üzerinden kolay bir şekilde başvuru yapabiliyor ve şubelere gitmeye gerek kalmadan işlemlerini tamamlayabiliyor.

Ziraat Bankası üzerinden 18.000 TL kredi başvurusu yapmak oldukça basit bir süreçtir. İlk adım olarak, internet bankacılığı şifresi oluşturmanız gerekmektedir. Ziraat Bankası müşteri hizmetleri numarasını arayarak veya en yakın Ziraat Bankası şubesine giderek internet bankacılığı şifrenizi oluşturabilirsiniz. Ardından, acil ihtiyaçlarınızı karşılamak için Ziraat Mobil uygulamasına giriş yaparak başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Ziraat Mobil uygulaması üzerinden yapacağınız başvurularda, belirli şartlara uygun olan kişilere kredi ödemeleri sağlanmaktadır. Ziraat Bankası kredi başvurusunda bulunmak isteyenler, bankanın belirlediği kredi şartlarına uygun olduklarını düşünüyorlarsa, ihtiyaç kredisi için 7/24 başvuru yapabilirler.

Bu kampanya sadece bireysel müşterilere yöneliktir ve katılımcılar daha yüksek limitlerde kredi kullanma imkanına sahiptir. 18.000 TL kredi kullanmanız durumunda, 36 ay vadeli ödeme planıyla kredinizi geri ödeyebilirsiniz. Bu ödeme tablosu, size uygun ve rahat bir şekilde kredinizi geri ödemenize olanak tanır.

Ziraat Bankası'nın ihtiyaç kredisi kampanyası sayesinde düşük faiz oranlarıyla kredi kullanmak artık daha kolay ve erişilebilir hale gelmiştir. Bu fırsattan yararlanmak için Ziraat Bankası müşterisi olmanız ve kredi şartlarına uygunluğunuzun değerlendirilmesi gerekmektedir. İnternet bankacılığı şifrenizi oluşturarak ve Ziraat Mobil uygulamasını kullanarak başvurunuzu hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR