Meclisten geçti! ₺60.000'ye kadar olan tüm senet ve banka borçları kapatılıyor

Meclisten geçti! ₺60.000'ye kadar olan tüm senet ve banka borçları kapatılıyor

Meclisten geçti! ₺60.000'ye kadar olan tüm senet ve banka borçları kapatılıyor
Yayın Tarihi: 4.11.2023 13:55:00

Onaylanan yeni kampanya ile birlikte 60.000 TL nakit ihtiyacı olan kişilere artık borç kapatma kredisi ödemesi de verileceği açıklandı. devlet destekli olarak verilecek bu kampanya dahilinde özellikle 18 yaş üzerinde olan ve emekli maaşı alan kişiler öncelik tanınarak hemen aynı gün içinde ödemeler verilerek tüm bankalardaki güncel olan kredi ve kredi kartı borçları kapatılıyor.

Borç kapatma kredisi adı altında başlatılan bu ihtiyaç kredisi ödemesinde özellikle daha önce senet borcu olup Kredi kullanıp bu borçları kapatmak isteyen vatandaşlara da senet borçlarını göstermeleri durumunda o limitlerde krediler verilerek artık o krediyi bankaya ödeyerek işlem yapabilirsiniz. 24 ay vadeli olarak verilecek olan borç kapatma kredisi devlet destekli faiz oranları ile birlikte vatandaşları sunulmakta olup sadece kamu bankaları üzerinden verilmektedir.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar için gerçekleştirilen bu kampanyanın hızlı bir şekilde vatandaşları hemen aynı gün içinde verileceği açıklanmıştır. 3 kamu Bankası üzerinden şubelere giderek kimliğiniz gelir belgeniz ve borç kapatma limitlerini öğrenmiş olduğunuz dekontlar ile birlikte Kredi başvurunuzu Ziraat Bankası VakıfBank veya Halkbank şubesine yapabilirsiniz. borç kapatma kredisi kullanacak olan kişiler internet bankacılığı uygulamaları üzerinden veya bankaların Kendi resmi internet siteleri üzerinden transfer kredisi için başvuru yapmaları durumunda olumsuz yanıt alabilirler. Bu durumda en yakın banka şubesine giderek işlem yapmanız daha güvenli gözüküyor...




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR