Meclisten onaylandı! Emeklilere ilave tekrardan ödeme yapılacak!

Meclisten onaylandı! Emeklilere ilave tekrardan ödeme yapılacak!

Meclisten onaylandı! Emeklilere ilave tekrardan ödeme yapılacak!
Yayın Tarihi: 30.09.2023 15:20:00

Meclis olayından geçen ve emekli maaşı hesabınız üzerinden alabileceğiniz ek ödemeler ile ilgili karar bu sabah açıklandı ve ne kadar onay alacağınızı hesaplayabilirsiniz. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank üzerinden almış olduğunuz emekli maaşı hesabınız ile birlikte emekli maaşlarından daha önce Kredi kullanıp ve düzenli ödemeler yapan tüm emeklilere banka tarafından internet üzerinden de 25.000 TL ödeme verilecektir. Ziraat Bankası başta olmak üzere emekli maaşınızı Halk Bank veya Vakıfbank üzerinden alıyorsanız başvurunuzu bu bankalar üzerinden gerçekleştirerek 36 ay vadeli olarak işlem yapabilecek ve kredi işlemlerinizi hızlı bir şekilde hesabınıza yatırarak kullanabileceksiniz. 

Devlet destekli faiz oranlarından yararlanarak ihtiyaç kredisi kullanacak olan emekliler için başlatılan bu bireysel tüketici kredisi kampanyasında hızlı bir şekilde işlemlerini yapacak olan vatandaşlar için hemen aynı gün içinde Kredi ödemeleri verilmekte olup ihtiyaç kredisi ödemeleri banka hesaplarıma yatırılmaktadır. en yakın banka şubesine giderek kimliğinizle birlikte emekli maaşınızın hangi bankada olduğunu söylemeniz yeterli olacak ve bu şekilde 3 kamu Bankası tarafından sizler için verilecek olan düşük limitlerle ve düşük faizlerle kredilerden yararlanacaksınız.

Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank emekli maaşı hesapları üzerinden yapılacak olan başvurularda nakit kredi ödemelerinden faydalanmak isteyen tüm bireysel müşteriler için yapmış olduğu yeni kampanyalarda ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanmak isteyen vatandaşlara aynı zamanda daha yüksek limitlerde de kredi ödemeleri vereceğini duyurdu. Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank emekli maaş hesapları üzerinden başvuru gerçekleştirerek nakit kredi kullanacak olan vatandaşlara düşük faiz oranları ile birlikte Kredi ödemeleri verirken 3 ay ertelemeli olarak yeni bir kredi paketinden de yararlanabilirsiniz.




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR