Mehmet Ali Erbil'in kızından şok eden cevap

Mehmet Ali Erbil'in kızından şok eden cevap. Uzun süredir sağlık sorunları çeken ve hastanede tedavi gören Mehmet Ali Erbil'in kızı öyle bir açıklama yaptı ki, duyanlar kulaklarına inanamadı. Yasmin Erbil babası Mehmet Ali Erbil ile ilgili ne açıklamada bulundu ?

Mehmet Ali Erbil'in kızından şok eden cevap
Yayın Tarihi: 9.10.2020 13:43:00

Mehmet Ali Erbil'in kızından şok eden cevap. Uzun süredir sağlık sorunları çeken ve hastanede tedavi gören Mehmet Ali Erbil'in kızı öyle bir açıklama yaptı ki, duyanlar kulaklarına inanamadı. Yasemin Erbil, babası Mehmet Ali Erbil ile ilgili ne dedi ?

Çok nadir görülen bir hastalık olan kaçış sendromuna yakalan Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin Erbil, son günlerde adından çokça söz ettiriyor.

Yasmin Erbil, sosyal medyada yaptığım paylaşımlarla, gece hayatı ve şimdi de babası hakkında yaptığı açıklamayla gündemden düşeceğe benzemiyor.



Önceki akşam Arnavutköy'de erkek arkadaşıyla objektiflere takılan Yasmin Erbil'in açıklamaları muhabileri bile şaşırttı.




Ali Biçim, “Yasmin Erbil’le içeride samimi bir şekilde görüntülendiniz, neler söyleyeceksiniz?” sorusuna, “Nerede be abi” diye açıklama yapmıştı.

Buna karşılık akııllarda şüphe oluşturan açıklama Yasmin Erbil'den geldi: “Ali benim yıllardır arkadaşım” dedi.

24 yaşında olan Yasmin Erbil, "Ali Bey'le görüntülendiniz" sorusu üzerine bu defa da, “Evet bu gün de başka bir erkek arkadaşım” dedi ve alaylı şekilde gülmeye başladı.



Asıl şok etkisi yaratan açıklaması ise, Yasmin Erbil'in sürekli gece hayatında görüntülenmesinin ve sosyal medyadaki iddialı fotoğraflar paylaşması tepki görmüştü. Bu tepkilerin üzerine Mehmet Ali Erbil'in kızı Yasmin "Ne yapalım yani, ölelim mi?” açıklamasında bulundu ve muhabirleri şok etti.


 




HABERİ PAYLAŞ

 
 
 


ÇOK TIKLANANLAR